Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberrel jöttél össze 20 éves korodig?
Hát ha eddig egy lánynak sem kellek, undorodnak tőlem a lányok mindenhol akkor nincs mit tenni.
Buszon, vonaton is észrevettem, meg ahol lehetett próbálkozni a lányoknál ott is mindig elutasítást kaptam.
Már általános, és középiskolában is észrevettem ,hogy egyszerűen undorodnak tőlem a lányok, taszítom őket, hiába ismerkedtem ugyanúgy elkerültek.
9es voltam, ez van. Amúgy az USAban kiderült kutatás szerint a 20 és 30 év közti férfiak negyede egyszer sem szeretkezik az említett 10 év alatt.
26F
5-6…
16 évesen volt egy pár napos komolytalan “kapcsolat”/semmi…
17 évesen egy 8 hónapos kapcsolat (ez nem volt rossz, de vége lett…) + egy-két aprósàg utána.
18 évesen volt egy rövidebb, pár hetes, aztán semmi sem akart össze jönni, pedig visszagondolva lett volna lehetőség, csak elbalfaszkodtam :D
19 évesen egy 3 hónapos nyári “kaland” majd utána ismertem meg a feleségemet, lassan 12 éve
2 lánnyal.
Első 16 évesen volt. 1 hónapig tartott.
Második 18 évesen, kb 7 hónapig.
Most van valami alakulóban, hátha...
Ajjaj. Egészen mostanáig azt hittem hogy nincs baj velem.
Nullával, mert csak 24 évesen sikerült az első. Aki másfél hónap után kidobott. Nehezen, de megyek tovább. N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!