Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egy lány rám van állva?
Mit tegyek ha egy lány rám van állva,és mondogatja,hogy szeretlek,mikor megbeszéltem vele,hogy csak barátságot szeretnék vele,mert amúgy jófej.
De azóta is vissza vissza hallom,hogy több ember is össze akar vele hozni,és ezt ő is tudja,(gondolom ők azt hiszik én nem) de én meg nem szeretném neki bevallani,hogy én valszeg a fiúkat szeretem,mert félnék,hogy akkor ez szétmegy mindenki között,és akkor csak rosszubbul járnék mintha most csak ignorálnám.. És konkrét mindent tud rólam ami kicsit ilyesztő,és a insta story-k is nagyon rám szegeződnek,(ha valaki hozzá érne akkor megverné stb)
A lányokra nem izgulok,de a lányok nagyon megértőek,de csak mint barátság.
Én úgy érzem a fiúk tetszenek,és ezt 1-2barátom tudja is,de még nem akarom ezt kikiáltani a világba,mert még én sem vagyok 100%-ig biztos,és félnék a szüleim reakciójától is.
Bocsi ha nagyon katyvaszos :/
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!