Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm egyszerűen csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egyszerűen csak egy hisztis p..ca?

Figyelt kérdés

Már vicc kategória amit művel velem, ugye nálunk él 1 hónapja (ezzel semmi baj nincs) szülőkkel beszéltük meg hogy egy darabig így legyen…anyám helyett néha meg főz, takarít ilyesmi…na de ha le ülök játszani az a baja hogy nem foglalkozok vele, ha egy órát nem szólok hozzá depis lesz, de ha hozzá is szólok akkor is csak veszekszik velem…már nem járunk nagyon sehova mert nem akarom azt a műsort hallgatni amit csinál (meg szerintem senki más sem) szóval ő is külön jár el meg én is.

Néha rájön a düh roham elmond mindennek (persze akkor már én is őt) ezután mindig a békülős szex és hatalmas szerelem (30 percig) utána mert kezdődik az egész az elején…múltkor úgy össze vesztünk hogy fogta magát ebben a hidegben aztán gyalog elment “vissza sem jövök hozzad” aztán hív hogy menjek utána mert fél a sötétben…tehát így minden nap kiakaszt kb nincs egy nyugodt percem…sír, veszekszik, össze tor dolgokat. Már próbáltam mindent…nyugtató, jointok stb…de semmi ez mellett anyámmal is veszekszik néha. Szerintetek ez így ennyi?

2023. ápr. 6. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Nálam repülne egy ilyen.
2023. ápr. 6. 14:30
 12/14 NTBS ***** válasza:
100%
Beszélgetés őszintén. Ha nem változik, akkor engedd el.
2023. ápr. 6. 19:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
ha 15 volna még talán, de így lehet h már nem bírnám én se
2023. ápr. 7. 09:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan ki akar sajátítani és kizárni mellőled az egész külvilágot. 1000% hogy valami nincs rendbe a fejébe, valami mentális problémája biztos hogy van. Szóval ennek tudatában, mérlegeld hogy a te életed megnyomorítása ér-e annyit hogy egy jó b4szópartnert ne selejtezz ki érte. Ha nem vagy töketlen és tudsz szerezni újat bármikor, hajítsd ki egyből. Ha töketlen vagy, bömböltesd a zenét egész nap és mond azt neki hogy ha megzavar téged akkor megharagszol és nem beszélsz vele 1 napig. Meg hogy ne generáljon szándékosan a semmiből hisztit, fogja fel hogy te is egy élő ember vagy és szeretsz csinálni dolgokat nélküle is.
2023. ápr. 7. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!