Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek azért, hogy a barátom ne legyen féltékeny a legjobb fiúbarátomra?
Mindig meg akarja szabni, hogy mikor lehetek vele meg ilyenek. Ha találkoznak, tiszta bunkó vele meg mindennek elhordja. Pedig tényleg nincs köztünk semmi, már általános iskola óta legjobb barátok vagyunk.
17/L
Túl sok kapcsolatban lévő tinicsajt dugtam meg ahhoz, hogy tudjak bízni az ilyen "csak legjobb barát" felállásokban. De te élj tovább a delejes naivitásban.
Az ilyen feltekeny tuskokat vagd ki az eletedbol.
Tanuld meg, hogy ertekes vagy, a fiuknak teged ertekelni kell. Nem tesz o neked szivesseget azzal hogy meltoztatik veled lenni.
Nehogy mar barki beszabalyozza az eleted.
Neked kell annak lenni aki a masikat ugraltatja es nem forditva :)
Nagyon nehéz lesz. Állandó konfliktus, félreértés.
Nem beszélve arról, hogy te is örlöd magad.
Valamelyik fiú megfogja ezt unni, és magától lelép.
De az is lehet, hogy összeverekednek, és ha valamelyiknél kés is van, akár tragédia is lehet a vége.
Előbb utóbb ez lesz a vége.
De végülis te is eldöntheted, hogy melyik a fontosabb, és amelyik kevésbé, annak utilapu.
Ne égesd a gyertyát mindkét végénél.
Azzal sajnos mindenkibek számolni kell, hogy ha beköszöjt az életünkbe a szerelem, akkor bizony minden a feje tetejére áll, és minden megváltozik.
Értelek én téged 27, de sajnos az élet az olyan, hogyxezeked a dolgohat sokan nagyon nehezen viselik el, vagy elsem viselik.
Állandóan kattog az agy, nem lehet rendesen aludni, tiszta ideg az egész.
Én vagyok a szerelme, de most a "barátjával" ment moziba.
Te mit szólnál ehhez ???????
Még egy dolog lehetséges.
Drasztikusan meg kell ritkítani a kapcsolatot a baràttal.
Negyedévenként, vagy félévenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!