Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőjével is jobban járnák?
Ezt a barátnőt már kis korom óta ismerem meg ő is engem…na de ennek van egy barátnője aki nekem igazából tetszik, talán picit többet is érzek. Mindegy egyáltalán nem is tudja mit akar…és én a barátnőjével többet beszélek mint vele (élőben még nem nagyon jutottunk sehova…meghivtam egy egy piára ilyesmi) tudja hogy nagyon bejön nekem…instagramon egyáltalán nem ír vissza Facebookon be sem jelöltem..ma meg kérdeztem hogy egyáltalán mi értelme ennek hogy van e esélyem. És nem tudja…ennyi jobban el beszélhetek ezzel a barátnővel mint vele…folyton magam alatt vagyok meg kell valami ami kiüt és ennyi.
Látom hogy az a csaj aki nekem tetszik hogyan kéne meg szerezni de kezd elmenni tőle a kedvem…ez a barátnő is jobb? Legalább ő tudja már milyen vagyok..
Na de amúgy nem tudom mit akar a fenti csaj…most csak b..a az agyam vagy mi ez .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!