Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom vérig van sértődve de EZEN??
Ismerkedős szakaszba vagyunk. Amúgy én már szerelmes vagyok belé..nagyon figyel a testére és mocskos jól is néz ki 190 magas tiszta izom (ezt csak azért írom le mert összefüggésben van a fő problémával) a lényeg hogy nagyon jó teste van…meg is jegyeztem már neki.
Első ott alvásnál jött a probléma…életemben nem láttam még ilyent. Elkezdtük simogatni egymást én már teljesen fel voltam rá izgulva ő is mert már állt neki…erre ahogy megfogtam a farkát kicsit simogattam ennyit mondtam “szép formás” de amúgy tényleg tetszett!!
Erre ő “aha szép formás te is csak ezt nézed , tudod mit most haza viszlek, és k..ra ne is szolj hozzám”
Ez most őszintén mi volt ??? Azóta vissza sem ír csak megnézi az üzeneteket és ennyi…amikor ki szálltam a kocsijából annyit mondott majd keres és vége…de full ideges meg be van sértődve és fogalmam nincs miért ? Valaki tudja mivan?
Azt mondta utólag, hogy jobb lett volna ha nem mondok semmit…mert volt egy nője akinek nem tetszett.
Mivel sok privátot kaptam és mind ugyanaz “kicsi e a farka” itt megírom hogy egyáltalán nem…csak önbizalom hiányos ezt is most tudtam meg.
"Elkezdtük simogatni egymást én már teljesen fel voltam rá izgulva ő is mert már állt neki…erre ahogy megfogtam a farkát kicsit simogattam ennyit mondtam “szép formás” de amúgy tényleg tetszett!!"
Nem komplexusos ha nem azt gondolja te is olyan vagy mint a tobbi lany akik a nagy farokra mennek.. csavo nem szereti a ribiket es ez a beszolasod ugy hangzot mint ha kisebb farkuakkal le se allnal es ez az ami fontos neked csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!