Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem vele interneten keresztül?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút. Nem tud magyarul de én jól beszélek a nyelvén. Sajnos nagyon távol él tőlem így csak snaphaten beszélünk. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám éreztetni hogy tetszik nekem?2023. febr. 24. 21:24
1/5 anonim válasza:
Hát így nehéz lesz vele éreztetni, de szerintem minél többet beszéltek, videóhívásoztok, annál egyértelműbb lesz, hogy kedveled. Ha vagy annyira bátor, akkor flörtölj vele, próbáld meg minél jobban megismerni stb.
2/5 anonim válasza:
Minek? Esélye sincs a kapcsolatnak...
3/5 NTBS válasza:
Mi értelme? Úgy sem fogtok találkozni. Kapcsolat meg főleg nem lesz.
4/5 anonim válasza:
Először is én is azt azt mondom h sajnos nem sok jövője lenne..(tapasztalat)
És ha éreztetni akarod vele akkor az ő nyelvén küldj neki 1-2 arra utaló idézetes képet néha. Vagy pedig linkelj neki szerelmes zenét és írd neki hogy ez neked szól. Vagy kamerán keresztül celozz mond ki neki!
5/5 anonim válasza:
Az, hogy milyen jövője lehet a dolognak, abba kár belemenni. Mindig is voltak sikersztorik, meg csalódások is. Az, hogy a kérdezőé milyen lenne, kitudja. De nyilván mivel tini kategóriában van ez a kérdés, ezért csak annyit mondanák, hogy óvatosan.
Szerintem minél jobban megismeritek egymást, minél többet beszéltek, majd megfogja érezni. Vagy akár el is mondhatod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!