Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadt ki a barátnőm, mikor azt mondtam, hogy a barátnőjével álmodtam, hogy az ágyamban fekszik?
Figyelt kérdés
Én mindig őszinte vagyok vele, és azt mondtam, hogy azt álmodtam, hogy a barátnője fekszik az ágyamban helyette... És konkrétan megsértődött, mintha megcsaltam volna.2023. febr. 18. 13:15
1/11 anonim válasza:
Az őszinteség az, hogy megmondod az igazat, ha kérdez valamit. Egy ilyen dolog megosztása nem őszinteség, hanem hülyeség, mert nagy fájdalmat okozol neki.
2/11 anonim válasza:
Szerintem is felesleges megmondani neki.. Én ha ilyet álmodnék, akkor azt mondanám neki ha kérdezi mit álmodtam, hogy már nem emlékszek. Ennyi azért belefér szerintem
3/11 anonim válasza:
Hát azért ilyet nem kellett volna elmondani. Fontos az őszinteség, de ilyet még ha konkrétan rákérdez se.
4/11 anonim válasza:
Ez butaság.
Ugyanaz a szint, mikor valaki elmondja neked, hogy ő őszinte, majd a pofádba tol olyat, hogy "csúnya vagy".
Miért mondasz ilyet a barátnődnek?
5/11 anonim válasza:
Majd ha ő adja elő, hogy álmában olyan jót szexelt a legjobb haveroddal, hogy legutóbb még éles akció közben is azt hitte egy pillanatra, hogy vele csinálja és nem veled, akkor se sírjon a szád.
6/11 anonim válasza:
Te nem őszinte vagy, hanem bunkó.
8/11 anonim válasza:
Mert ez azt jelenti, hogy tetszik neked a barátnője...
És ki az, aki ezek után nem akad ki ?!
9/11 anonim válasza:
Ilyen nem mondunk el, mert rosszul esik neki...
10/11 anonim válasza:
Előbb gondolkozz, aztán cselekedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!