Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Érezhet még valamit?
Pár hete szakított velem a barátnőm amiatt, hogy nehezen mutattam ki az érzéseim és nehezen beszéltem a problémáimról, bajaimról. Inkabb a szőnyeg alá söpörtem mindent ő pedig beleunt ebbe. Erre én csak akkor jöttem rá amikor már vége volt. Szépen váltunk el, harag nélkül és azt mondta hogy maradjunk jóba mert nem akar elveszíteni (tudom, sablon duma de tényleg így gondolta). Azóta tényleg jóba vagyunk, heti 1-2× beszélünk mivel osztalytarsak vagyunk. Napközben többször találkozik a tekintetünk, nekem nyílik meg a legjobban (a barátnőinek sem), 2 hete pénteken majdnem cukrászdában is elmentünk de aztán nekem sajnos közbejött valami, a héten haza kísértem és mikor köszöntünk el emelte a kezét ölelésre de aztán zsebre rakta. Én még mindig szeretem őt és bármit megtennék hogy visszakapjam. Szerintetek van értelme próbálkoznom, elhívni valahova? Érezhet még valamit vagy vissza tudom hozni a szikrát? Tudom hogy változtatnom kell sok mindenen de elszánt vagyok és azt érzem sikerülni fog.
Előre nagyon köszönöm hogy segítenek!
17/F
Esetleg elmondhatod neki, hogy sajnálod, és hogy szeretnél megnyílni. Menj pszichológushoz, stb. hátha tud segíteni. Ha ezt megteszed, akkor mondd el neki, hogy komolyan szeretnél változni, és hogy még mindig nagyon szereted. És beszélj neki magadról minél többet. Ne felszínes szarságokról, hanem az érzéseidről, prolblémáidról, és érdeklődj iránta is.
igen, bókolj neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!