Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm folyton arra gyanakszik, hogy megcsalom, én úgy érzem, hogy ő az, aki nem hűséges?
Figyelt kérdés
Kettőnk közül ő az, aki mutatta már jelét flörtölésnek és ölelkezésnek, és én ilyet nem csináltam más csajokkal. Lehet kivetíti rám azt, amit ő tesz?2023. febr. 10. 11:59
2/12 anonim válasza:
Nyugodtan megmondhatod ezt neki: "Figyelj Juci, kettőnk közül te ölelgetsz másokat, nem én, úgyhogy légyszi ne feltételezz rólam vaktában ilyeneket."
3/12 anonim válasza:
simán félrekúrt már, az ilyen tankönyvi minta
4/12 anonim válasza:
Hát.. a féltékenykedésnek és bizalamtlankodásnak leggyakrabban két oka lehet:
- Vagy tényleg van valami alapja, vagy nagyon alapos gyanúja.
- Vagy magából indul ki...
5/12 anonim válasza:
Valszeg a saját viselkedését próbálja rád vetíteni, hogy te érezd magad rosszul az ő hibája miatt. Van ilyen sajnos, meg kell vele beszélni.
6/12 anonim válasza:
Pont itt olvastam egy sztorit, hogy a pasi folyton féltékeny volt, a végén pedig kiderült, hogy pont ő csalta meg a nőt.
7/12 anonim válasza:
4-es, egyet még hozzátennék:
-önbizalomhiány.
8/12 NTBS válasza:
Ülj le vele beszélgetni és neki mond el, amit itt leírtál.
9/12 anonim válasza:
Egy idős, élettapasztalatokkal bíró nénitől hallottam: "Ki mint él - úgy ítél". Vagyis rád vetítve: a nő félrerúg és azt hiszi Te is.
SZAKÍTS, mert ő jobb nem lesz.
10/12 anonim válasza:
Mindenkeppen beszeld meg vele, ha rosszul reagal akkor meg is van a valasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!