Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátom szokott nekem verseket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom szokott nekem verseket írni, és kiakadt, mikor töröltem egyet?

Figyelt kérdés
Úgy kiakadt, mint még soha, hiszen azt mondta, hogy az neki nem volt meg, és nem tudja ugyanazt, ugyanúgy leírni? És hogy ezzel nem értem, hogy mekkorát hibáztam, hiszen az ilyen egyszeri, és megismételhetetlen, és megpróbálhatja ugyanazt leírni, de az már nem lesz "igazi"? Mi ez?
2023. febr. 8. 22:52
 1/8 anonim válasza:
100%
Miért törölted?
2023. febr. 8. 22:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából a képet töröltem. Általában készítek egy képet, és ahhoz szokott egy verset. Valamikor magamról, valamikor más a téma.
2023. febr. 8. 23:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Bár tény, hogy nem szóltam neki... A verset meg nem mentettem le...
2023. febr. 8. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ez nem a te hibád. Miért nem csinált egy másolatot?

De azért őt is megértem. Én is írok verseket lányként, és biztos hogy nagyon kiborulnék, ha egy egypéldányos jó vers elveszne. Ráadásul lehet hogy tök sokat dolgozott vele.

Mondd meg neki hogy sajnálod, de nyilván nem tudhattad, hogy ekkora probléma lesz belőle.

2023. febr. 8. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Ezt ő cseszte el, nem tudhattál arról, hogy nem mentette le magának. Mondd meg neki, hogy sajnálod a történteket, a hibákból meg tanuljon és mentse el legközelebb.
2023. febr. 9. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőtök hibázott, de leginkább ő. Milyen poéta az, aki nem teszi el magának a költött verseit? Biztos, hogy Te véletlenül törölted ki a verset? Mi célod volt azzal, hogy csak a képét akartad törölni?
2023. febr. 9. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érthető, hogy rosszul esik neki, hogy kitörölted a versét. Olyan mintha nem is érdekelne, nem is értékelnéd.

De az szerintem hülyeség, hogy az nem tetszik neki, hogy így elveszett a vers. Akkor miért nem mentette el ő?

2023. febr. 9. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Érzéketlen vagy kérdező
2023. febr. 10. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!