Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem bizarr? Barátnőm ilyeneket mondott: kezdesz unalmas lenni, ennek rossz vége lesz?
Figyelt kérdés
A probléma az, hogy volt egy rakat vizsgám, és nem nagyon volt időm kellően őrültnek lenni, ő még középsuliba jár.2023. febr. 2. 09:25
11/19 A kérdező kommentje:
Okés, elmagyaráztam neki, de azt mondta, hogy x barátja, és y barátja nem volt ilyen, és hogy osztálytársa fent tud maradni miatta kettőig.
2023. febr. 2. 13:32
12/19 anonim válasza:
Szakítanék vele, nekem is volt egy ilyen, azt mondta hogy unalmas és lapos vagyok, ne legyek az. Közben ő maga semmit se csinált és ugyanolyan volt mint én. De végül dobott.
Szóval tapasztalat az ilyen kis hülyével kinlódjon más
13/19 anonim válasza:
Küldd el hozzám. Majd lefoglalom úgy, hogy sírva szalad vissza... :D
14/19 anonim válasza:
Miért kell összejönni fogyatékosokkal?
15/19 NTBS válasza:
Nem bizarr. A szakításon gondolkodik. Lehet már utód is van.
16/19 anonim válasza:
“ő nem igazán tesz semmit a kapcsolatért.„
A lányok ilyenek, ők nem szoktak tenni valami sokat.
17/19 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy neked többek közt a későbbi életed múlik ezeken a vizsgákon, szóval legyen szíves kivárni ezt az időszakot. Ha erre képtelen, akkor engedd el, nem is szeret igazán.
18/19 anonim válasza:
Ja, kicsit mintha az lenne az elképzelése, hogy neked kell őt szórakoztatni.
Valahogy rá kéne vezetni, hogy ő ugyanúgy felelős a kapcsolatotok izgalmasságáért.
19/19 anonim válasza:
Szerintem rakd ki. Legalabb ne legyen megadva neki, hogy o szakit veled. Az ilyen emberekkel mint o, akik mastol varnak mindent, amugy sem erdemes sok idot tolteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!