Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van még lehetőség?
Te vagy a másik fél? Vagy csak minden pasi most akarja kiélni magát?
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
Mennyi ideje ismeritek egymást? Máskor nem voltak ilyen hirtelen fellobbanásai?
Bizonyára ilyen esetek még sokszor előfordulnak nála. Ha kibékültök és ismét előjön valamilyen viszály, ezt a mostani esetet veritek majd egymás fejéhez, aminek egy végleges elhidegülés lesz az eredménye. Kell ez neked...?
És mind a ketten Anotalkon kértek segítséget? Akkor úgy látszik kipukkant a lufi. Szerintem nem érdemes ezután "küzdeni", találsz jobbat is.
Ha meg igazán szeretnéd, akkor fektessétek le a szabályokat, ( a veszekedésekben is, hogy ne fajuljon el ennyire máskor)
Semmi értelme. Két éretlen, labilis idegzetű, emberi konfliktusait intelligensen kezelni képtelen ember alkalmatlan a kapcsolatra.
Az érzelmi labilitás főleg akadályozó tényező.
Tulajdonképpen tudat alatt is viszi magával mindenki a mintákat: vagy követi a jót, rosszat; vagy elutasítja a rosszat, s a saját kapcsolatait megpróbálja normálisan kezelni.
Mindkettőtöknek szükségetek van még tanulásra, fejlődésre ezen a teren.
Sajnos egyformák vagytok, ezért felerősödnek a konfliktushelyzetek. A rombolás súlyos indulati kezelési problémát mutat.
Önfegyelem, kulturált problémakezelés.
Alapból én is azt mondom, ha fáj, túlélem. De aki menni akar, nem érdekel, hogy viaskodik önmagával, kellek-e, vagy sem. Ha viaskodik, akkor nem kellek.
Akkor ráadom a kabátot.
Az életem nem átjáróház, nem vagyok pszichiáter, hogy idegbetegeket kezeljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!