Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ebből később? Van ennek bármi értelme?
Pár napja szakított velem a barátnőm, de azt mondta hogy nagyon szeret és nem akar elveszíteni ezért nem próbálnánk e meg barátként. Én még mindig szerelmes vagyok belé mivel ez nem egyik napról a másikra múlik el. A fő “probléma” hogy egy osztályba járunk. Mit jelent ez? Sosem szeretett úgy mint szerelmét? Később meggondolja magát ezért nem akar távol kerülni? És a legfőbb kérdés hogy belemenjek e vagy se?
Előre köszönöm hogy segitetek
Értsd meg, hogy egyelőre többet nem akar, mint barátságot.
Ha ismét szerelemmel közelítenél feléje, alighanem elutasítana és ennek biztos híre menne az egész osztályban.
Tegyél úgy, ahogyan ő kéri - maradjatok barátok, harag nélkül.
Bátraké a szerencse, azért ha véletlen tényleg filmeztek otthon a félhomályban, szerintem nyugodtan rápróbálhatsz egy összebújásra, ölelésre, csókra.
Bár, ha ő tényleg csak barátként tekint rád a későbbiekben, akkor nem hiszem, hogy felmenne hozzád filmezni. Hány évesek vagytok és mennyi időt töltöttetek egymással kapcsolatban?
Bakker, akkor ez egy rendes kapcsolat volt. Viszont valamiért kiszeretett belőled, volt valami, ami miatt nem érezte veled jól magát. Ne vedd magadra, csak egy tippet mondok, például rossz a leheleted és ezt nem vetted észre magadon, neki viszont egy idő után baromi kellemetlenné vált veled csókolózni is, megbántani viszont nem akart, ezért nem mondta meg direktben, hogy mi a baja veled, csak terelt, hogy legyetek barátok.
A másik lehetőség, hogy képbe került neki egy másik csávó és elérhető akart lenni. Vagy egyszerűen csak élni akar, bulizni, pasizni. Van ilyen, el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!