Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy lehetnek ilyen lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Pár napja hogy 6 hónapja vagyunk együtt. Már a kapcsolatunk elején (már mielőtt összejöttünk is) folyamatosan nyomulnak rá a lányok annak ellenére hogy sosem ad rá okot azon kívül hogy tényleg helyes mert kb. mindenki ezt mondja. Mióta együtt vagyunk konkrétan 3 lány akarta mindenképpen "elvenni" tőlem. Nem vagyok féltékenyebb a normálnál de zavar ha egy két lány az osztályból akiket ki nem állhatott flörtölni próbál vele. Őt egyáltalan nem érdeklik ezek a lányok amit látok és tapasztalok is. Nagyon szeretem és ő is engem azt érzem és remélem hogy esze ágában sincs otthagyni engem egy másik lányért. Miért van ez? Nem zavarja őket hogy barátnője van? Van mikor sikerül elcsábítaniuk a fiúkat?

16 évesek vagyunk mindketten

Köszönöm a válaszokat

2023. jan. 8. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Leszarják. De amúgy idióták. Mert ha sikerül is elcsábítani, akkor bárki el fogja tőlük is csábítani.
2023. jan. 8. 22:40
 2/4 hungarikum_202 ***** válasza:
62%
Ne hagyd az ilyen riherongyokat érvényesülni. Azok alapján, amit írtál, az jön le, hogy a barátod hűséges, ami a mai világban kincs, szóval ezt a kincset tartsd meg csak is magadnak.
2023. jan. 8. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
ha akar úgyis megcsal mindenféle csábítások nélkül, ha meg szeret, akkor nem fog félrelépni, ha megadod neki,amire vágyik, persze a fiú szerepet te se tudod megadni, de arra gondolom ott a legjobb barátja.
2023. jan. 9. 00:39
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Az embernek mindig az kell, amit nem lehet, és ez sok helyen igaz tud lenni. Az ember számára ez egy kompetitív helyzet, ami sokak számára izgalmas, ezért csinálják.
2023. jan. 9. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!