Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy becézitek?
Figyelt kérdés
Hogy becézed a párodat? Becézed egyáltalán? Mennyi idő után kezdtétek máshogy hívni egymást?2023. jan. 6. 21:16
2/8 anonim válasza:
Mi össze-vissza hívjuk egymást (nyuszi, manó, baba, stb.), nincs egy állandó becenév és ez szerintem 2 hónap után kezdődött el.
3/8 anonim válasza:
Húsgombóc, nyuszó, nyuszi, mangócskám, mackósajtom, életem, szerelmem. Ami épp eszembe jut. Én szeretem becézgetni.
5/8 anonim válasza:
Nincs állandó beceneve, épp ami eszembe jut. Kicsim, picim, szerelmem, maci, édesem, egyetlenem, babám, majmóca, és ezeknek változatos kombinációi:D
Ő is ugyanígy szokott hívni + manó, hercegnő, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!