Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Dobjam ki a barátnőm? Instán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam ki a barátnőm? Instán mondta, kérdezzetek bármit, és a srácok kérdezték, hogy dugna-e velük...?

Figyelt kérdés
Erre válaszolt igen, meg talán, és hasonlók...
2023. jan. 5. 19:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ez csak egy kis játék....
2023. jan. 6. 08:17
 12/14 A kérdező kommentje:
És mondja, hogy nincs ezzel gond, miért vagyok ilyen karót nyelt.
2023. jan. 6. 08:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 #12 Végülis te is játszhatnál olyan "játékokat", hogy idegen csajokra írsz rá, elmentek találkozni és csináltok pár dolgot. Ez is csak "játék", nincs ezzel semmi baj.

Egyébként annyit nyugodtan megkérdezhetsz tőle, hogy neki tetszene-e, ha te azt játszanád, hogy elmész más csajokkal találkozni.

2023. jan. 6. 09:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dobjad. A helyében még valaszra se méltattam volna! Nemhogy igen úgy hogy barátom van.
2023. jan. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!