Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer ilyen a kedve aztán olyan, megéri így párkapcsolatban maradni?
Nem.
Eleve ha egy párkapcsolatban felmerülnek kétségek bármely téren, akkor az egy erős nem, ami egyszer nem működött 99%, hogy később sem fog.
Illetve, soha ne hibáztasd magad más viselkedése végett.
Azért tudja magát vissza könyörögni, mert hagyod. Nálam könyöröghetne, semmi nem lenne belőle. Max szánalom.
Én tuti szakítanék. Az ilyen borderlineos viselkedésével meg kezdjen valamit, mert nem normális.
Pontosítok. Az, hogyha az embernek rossz kedve van az normális. De az, hogy én a másikat bűntetem kvázi (nem nézek rá, nem beszélek hozzá) gerinctelen. Legalább annyi töke lenne, hogy "Bocsi Andi, de ma rossz napom volt és nem lennék jó társaság".
3 dolgot tudok javasolni:
- Szakíts vele azzal az indoklássan, hogy nem tartja be azt, amit a visszakönyörgésnél ígért.
- Mondd meg neki, hogy szakítani fogsz, ha nem hagyja abba ezt a viselkedést.
- Kérd meg, hogy legalább közölje, ha épp rossz kedve van, mert így legalább nem ér meglepetésként, ha olyanokat mond, vagy akár el tudsz vonulni egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!