Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Barátommal 10 hónapja vagyunk együtt távkapcsolatban és szeretnénk összeköltözni de jelenleg nincs munkám.
Most hétvégén mentem volna hozzá de a szülei mondták hogy most ne menjek mert kevés a pénzük.
Viszont tegnap óta alig ír akkor is csak szűk szavakat hívásra se reagál. Tegnap már konkrétan elsírtam magam és megnyugtatott hogy szeret meg nincs baj viszont ma ugyanezt csinálja ráadásul rosszat is álmodtam vele kapcsolatban.
Korábban is csinált néha ilyet de utána megint minden a régi lett viszont most megint kezdi és emiatt még annak se tudok örülni hogy mindjárt karácsony..
Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni:((
Ráadásul még több mint egy hét múlva talizunk:/
Hány éves vagy? Párod hány éves?
Elég cinkes összeköltözni, ha iskolába jártok...
Meg szüleinek nincs pénze nem tudom azért miért nem lehet átmenni? Max megmondod adsz neki egy kis pénzt érte, illetve jön a másik kérdés, miért nem jön Ő hozzád?
Az meg elég fura ha valaki nem reagál hívásra meg semmire, magyarázatot ad olyankor, hogy miért nem tudta felvenni?
Te meg úgy érzem kissé túlaggódod.
Nem akarod elveszíteni pedig... hát ez a másik félen is áll, ha meg szakadsz sem fogod megtartani, ha ő nem akarja.
Ja kimaradt még egy fontos kérdés, mennyire távoli ez a kapcsolat? Tehát hány km-re lakik tőled? és mivel jártok át egymáshoz?
Az eddigiek alapján szerinted ő is szeretne veled összeköltözni? Szerelmes beléd? Az nem opció akkor amit ez előbb írtam, hogy átmész és adsz pénzt bele, hogy ott lehess vele?
220 km és leginkább vonattal közlekedünk de én néha busszal is szoktam
én eddig úgy éreztem hogy szeret engem meg mindig nyaggat hogy találjak munkát és ne hagyjam
mindig ott és hát nem tudom hogy ha ott lennék mennyi idő múlva találnék mivel ott még ennyi lehetőség sincs:/
Azt biztos, hogy az első és legfontosabb lépés, hogy neked is legyen anyagi forrásod az összeköltözéshez. Bár így elég nehéz, hogy ilyen messze laktok, jön a kérdés, hogy hol laknátok, az ő közelébe, a te közeledbe, vagy teljesen máshol, talán mondjuk az utolsó lenne a legjobb opció, olyan helyre költözni ahol van munka mindkettőtök számára.
És végülis amikor nem veszi fel a telefont, mi az indok miért nem vette fel?
Hívd fel rendesen.
De lehet csak dolga van, bár azért szólhatna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!