Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a legjobb barátom exével?
A legjobb barátom már 15 éve, 5 éves korunk óta a legeslegjobb barátom, mindenben számíthatunk egymásra, rengeteg közös élményünk volt. Első osztálytól az érettségiig padtársak voltunk, ugyanarra az egyetemre mentünk és ugyanott dolgozunk egyetem mellett.
A helyzet az, hogy 7 hónapja szakított a barátnője vele, ami nagyon megviselte őt. Sose volt jó viszonyom a lánnyal, valahogy ellenszenvesek voltunk egymásnak. Aztán nem találkoztunk, miután kilépett a haverom életéből.
2 hónapja anyukámhoz jár magánórákra, így sokszor találkoztunk (heti három alkalommal). Sokat beszélgettünk és elkezdett kialakulni valami közöttünk. Egy ideje többször találkozunk, töltünk együtt időt.
A baj csak az, hogy nem tudom kit tegyek… Félek tőle, hogy elveszítem a legjobb barátomat, hogyha összejövök vele. Nem szeretnék fájdalmat okozni neki, ezért most szörnyen rosszul érzem magam, konkrétan nem tudom mit tegyek. Nem történt köztem és a lány között semmi, csak sok időt töltünk egymással, sokat beszélgetünk és többször is utaltunk rá, hogy többet is érzünk egymás iránt. De nem tudom, most mit tegyek. Mit javasoltok?
Számomra a párkapcsolat az első, utána jöhetnek a barátok.
Vagyis próbáljátok meg, ha ezt a barátod nem tolerálja, így járt.
Arra figyelj, hogy légy egyenes, őszinte vele. Ne mástól tudja meg.
Mármint azon kívül is találkozgatsz a csajjal hogy hozzátok jár? Anyukád korrepetálta,rendben van..de ha annyira kerülni akartad volna,akkor nem lenne ez a helyzet.
Persze az érzéseinket nemtudjuk irányítani..szóval könnyű kívülről mondani. :D
Ha tényleg jó haverom biztos nem csinálnám. Gondold magad a helyébe. Plusz biztos nem feleséget keresel most gondolom.. vagy lehet de akkor is. Ezzel a verzióval többet veszíthetsz.
De ahogy a régi mesék mondják... ha a pasz feláll az ész megáll 🕳
Vagyis te érzed...
5
Igen, vannak megbeszélt találkáink. Eleinte tényleg csak barátkozni akartam, mert rájöttem hogy jófej és jól kijöttünk miután jobban megismertem. De aztán elkezdtem többet érezni iránta és ő is irántam (ezt pont tegnap mondta el, így nyíltan). És ő se tudja, mi lenne a helyes, mit tegyünk..
5ös vagyok.
Itt az a baj hogy hiába mondanám hogy amerre húz a szíved, arra menj..mert egy friss érzelem eléggé eltudja sodorni az embert.
De ha régóta a legjobb barátod,gondolom sok mindent átvészeltetek együtt?!
Mondd el neki! Elképzelhető hogy hevesen reagál,de az is benne van a pakliban hogy azért érdekel ennyire a csaj mert titkon érzelmeket fűzöl hozzá..
Remélem érted mire gondolok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!