Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért osztok meg képet arra várva hogy megnézze és reagáljon rá az exem?
A) Nem vagy túl rajta
B) Féltékennyé akarod tenni. Amolyan "Nézd milyen boldog vagyok nélküled" dolog. Ami mondjuk elég gáz, de megesik. Nem hiszem, hogy minden esetben tudatos dolog.
Mesélhetsz be magadnak bármilyen "már nem érdekel, a mostani párom fontos csak" mesét, ha a szíved és az agyad is teljesen máshogy gondolja.
Szereted, sot imadod meg mindig. A szived lelked őt akarja, a logikád ellenkezik , ezert nem akarsz vele lenni.
Nekunk "hazudhatsz" nem tudatosan mondjuk ugy ,de
a ❤️ ednek nem tudsz hazudni kislány
az első kapcsolatom után ugyanígy viselkedtem, bár engem exem lesett is folyamatosan, úgyhogy én tudtam hogy amit kiteszek fixen fogja látni hiába nem követjük egymást, ennek ellenére én sose lestem őt
ugye egyből lett kb párom mikor vele vége lett, de az 5 hónapig tartott csak, ahogy leszedtük a közös képeket egyből jött az üzi hogy hopp véget ért a nagy szerelem? (még mindig nem követett de ezek szerint állandóan lesett mert kb 1 órára rá azonnal írt) és ez így visszagoldolva k**vacink hogy előadta milyen egy kiállhatatlan szar vagyok örül ha megszabadul tőlem stb 😂😂 na mindegy ezt csak jól esett elmesélnem. szerintem ne lesegessétek egymást, lépj tovább, tiltsd le az exed, az a mult. Neked jol esne ha ezt csinálná a pasid hogy az exet nezegeti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!