Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
3 honapja vagyok egyutt a baratommal, nekem ez az elso kapcsolatom. 1 honapja mondja hogy o le szeretne fekudni velem(mindkettonknek elso lenne) de en erre meg nem igazan allok leszen foleg hogy eleg fiatalok vagyunk,es elegge felek is. Szinte mindig ossze veszunk, mert nem erti meg hogy en miert nem akarom meg, mindig azt momdja hogy csak azert felek mert meg nem csinaltam, es egyszer úgyis meg kell tennem. Valahol megertem, de kozben az a baj hogy ő el fog koltozni a jovoheten eleg messzire ezert ugy volt hogy szakitunk. Azt mondta hogy ma most bele megyel es lefekszem vele akkor soha nem fog velem szakitani es nem is fog elkoltozni.. Mimdent ugy csinalna ahhogy en szeretnem es leáll ha azt mondom. Csütörtökig meg kellene neki mondanom hogy szeretnem e, mert ha nem akkor o csomagol es elkoltozik. Egyébként nagyon faj az elso?
2022. nov. 29. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Miután lefeküdtetek és megkapott kidobna és ugyanúgy elköltözne (Tapasztalatból mondom).

Elég meghatározó dolog ez, amire mindig emlékezni fogsz. Inkább várd meg a megfelelő embert, aki megért és szeret, nem pedig ráderőszakkl olyan dolgot, amit te nem is szeretnél.

Ráadásul írtad, hogy elég fiatalok is vagytok....hidd el, hogy meg fogod bánni, ha így teszed meg...

2022. nov. 29. 22:37
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
Hát én komolyan eldobom az agyam. Miért az én kommentemet kell töröltetni? Semmi durva nem volt benne. Épp csak az igazság. Ja boccs az fáj. Akkor mi a rákos kóchengeres lóbrokiért kérdezel?
2022. nov. 29. 22:41
 13/13 NTBS ***** válasza:
Ne hagyd magad. Szakíts vele, amíg nem tesz benned kárt.
2022. nov. 30. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!