Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy barátnak tart, mégis inkább a fickóját áldozná be értem?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, barátzónázott, összejött a fickójával, a fickója azt akarta, hogy tűnjek el, különben szakít vele. A lány sokáig vacilált, letiltott, meg minden, de aztán hirtelen szakított a fickójával, és inkább engem választott. Lehetséges, hogy barátilag szeret engem ennyire, hogy inkább lemondana arról, akit elvileg szeret?2022. nov. 24. 19:57
1/4 A kérdező kommentje:
Csak mert ez nem jellemző, általában valaki a "szerelméért" dobja el a barátait...
2022. nov. 24. 20:24
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy vannak érzelmei feléd, de lehet csak rájött hogy a pasija nem épp a legjobb választás..
"azt akarta, hogy tűnjek el, különben szakít vele" lehet csak ezért szakított
3/4 anonim válasza:
Te nem is játszol a történetben.
Rájött hogy toxic kapcsolat lenne, ezért szakított, neki nem a személyed volt a lényeg, hanem hogy mindentől tiltani akarta a fiú
4/4 anonim válasza:
Én is arra tippelnék, hogy a pasival volt baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!