Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Azt mondja, hogy már nem érzi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja, hogy már nem érzi azt mint az elején. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nem volt semmi előjele, nagyon hirtelen kaptam meg ezt a barátnőmtől. Elég stresszes most.

Mit tehetek szerintetek?

2022. nov. 23. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom nagyon sokat foglalkoztál vele, minden kivánságát lested, eltaláltam?
2022. nov. 23. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Változó korban vagytok, éppen a kamaszkorból

a felnőttkor felé haladva. Egyik napról a másikra hangulatváltás. Érzelmi viharok depressziót váltanak. Ami ma lelkesített, holnap már érdektelen.

Fellángolás, lassú, vagy hirtelen ellobbanás. Új hatások.

Korral jár. Ritka a tini korban kezdődött tartós kapcsolat. A gimis szerelem sokszor az egyetem kezdetére az új hatások miatt is, elapad.

2022. nov. 23. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Úgyse jó semmi nekik :D Felejtős
2022. nov. 23. 22:35
 4/5 anonim válasza:

1-es, hogy jön ide a vele foglalkozás? Itt a magasságos _érzelmekről_ van szó, amiket ugye érezni kellENE. Csak hát nem érzi.

Ugyan..barátnők ilyet kéthetente mondanak. Azért a fogkeféjüket általában nálam szokták hagyni, "hátha" mégis elkezdik érezni azt a valamit. Ami pár napon belül be is következik...

2022. nov. 30. 13:01
 5/5 anonim válasza:

"Nem volt semmi előjele"

Sosincs előjele. Tanuld meg, ilyenek a nők.

2022. nov. 30. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!