Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az úgy normális hogy 3 hónapja vagyunk együtt ,de még nem csókolóztunk?
Figyelt kérdés
Eddig egy pár puszi , összebújás volt ja és felemelt egy csomószor.
16 éves lány vagyok ő meg nemsokára 17.
2022. nov. 5. 08:27
11/15 A kérdező kommentje:
Hát én se értem ,igazából én megmérném őt csókolni csak nem akarom ,mert ezt én úgy érzem hogy fiúnak kell meglépni
2022. nov. 5. 22:24
12/15 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt egyedül tesómnak mondtam ő meg azt mondta hogy lehet hogy bQzi a srác
2022. nov. 5. 22:25
13/15 anonim válasza:
Elég fura. Azért általában a kapcsolatok mondjuk az első csóktól kezdődnek. Mi is onnantól számoljuk, a harmadik randin megcsókolt.
14/15 anonim válasza:
Lehet csak szégyellős vagy nincs önbizalma esetleg fél, hogy elutasítod. Ha gondolod kezdeményezhetsz nyugodtan, nincs benne semmi különös, csak egy csók. Semmi értelme tovább húzzátok. Viszont a másik kérdés az, hogy ha eddig nem mert megcsókolni (ha még veled van kizárt h nem szeretné) akkor felmerül a kérdés h vajon kell-e ő neked... Ha ennyitől fél ott valami nem oké
15/15 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy nem oké ott akkor valami?
2022. nov. 12. 23:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!