Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van ez ? mit csináljak ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez ? mit csináljak ?

Figyelt kérdés

sziasztok kéne nekem egy kis segítség.

a barátommal sokat veszekszek.

és sokszor fel húzom magam ha lányokat néz.

mit csináljak hogy ne érezem azt hogy nem szeret?

mert tudom hogy szeret engem de mikor rá néz egy másik lányra olyan érzés fog el hogy neki biztos ő kell

nem tudom hogy hogy ne kapjam fel ezen a vizet

talán nem fogadom el magam azért van ?

vagy talán neki tényleg más kell ?

nem kérek sértő kommenteket csak le akarok szokni a féltékenységről hogy ne mennyek az agyára.

16L

2022. okt. 25. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Milyenek ezek a veszekedések, miket mondasz neki?
2022. okt. 25. 21:09
 2/8 A kérdező kommentje:

hát... hogy nézet lányokat meg hogy, hogy teheti meg, hogy neki biztos más kell meg hogy, ne nézze már őket meg ilyenek.

de szoktunk durván veszekedni is mert féltékeny vagyok nagyon.

nem tudom hogy szokjak le

2022. okt. 25. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Netes szakirodalomnak mondhatóak, elég hasznos dolgokat írnak benne

2022. okt. 25. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A második link ez akart lenni:

[link]

2022. okt. 25. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Ostobaság.
2022. okt. 25. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon egyszerű a válasz: ha szeretne téged, akkor nem csinálná ezt. A nőkbe próbálják belemagyarázni, hogy hisztisek meg féltékenyek, holott az esetek 99%-ában az érzés teljesen jogos. Milyen érdekes, ha a pasi tényleg szeret, akkor a nő nem féltékeny és még akkor sem érzi kevesebbnek magát más nőknél, ha egy bányarém. Még nagyon fiatal vagy, 40 körül már érezni fogod, mi az igazság.
2022. okt. 26. 02:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
és magaddal miért nem vagy elégedett, miért nem fogadod el magad?
2022. okt. 26. 07:09
 8/8 NTBS ***** válasza:
Beszélgess el vele és mond el neki, hogy zavar. Ha mindketten változtattok lesz közös egyensúly.
2022. okt. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!