Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szünet meg tud oldani bármit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünet meg tud oldani bármit is? Volt már, hogy javított?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy kisebb szünet segíthet a kapcsolaton, hogy utána újult erővel menjünk tovább? Mostanában kicsit ellaposodott, volt pár probléma, de a szünet is felmerült. Érdemes vajon megpróbálni esetleg pár napra, egy-két hétre? Vagy nem oldana meg semmit? Merre induljunk inkább?
2022. okt. 24. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy egy jó kapcsolatnál nincs szükség szünetre.
2022. okt. 24. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rövid távon talán, de sohasem lesz olyan a kapcsolatotok mint amilyen volt
2022. okt. 24. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sok esetben a szünet csak egy legalizált megcsalást hordoz magában. Az egyik fél kipróbálja magát valaki mással, és ha nem jó neki, akkor visszamegy az eredeti párjához.
2022. okt. 24. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Két exemmel is próbálkoztunk szünettel, mindkettőnél szakítás lett a vége.

Egyik kapcsolat sem volt amúgy húúú de rossz, csak a szünet alatt mindig kiderült, hogy ha nem vagyok benne, akkor nem is hiányzik igazán, és tök el vagyok nélküle is...

Ezt csak saját tapasztaltként írtam, nem biztos, hogy veletek is így lesz.

2022. okt. 24. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

A szünet inkább már annak a jele hogy nem szeretnétek egymást az életetekbe. Láttam már rengeteg olyan párkapcsolatot ahol szünetet tartottak. Ennek általában két kimenetele volt: rájöttek hogy nem hiányoznak egymásnak és sokkal jobb így vagy legalábbis az egyik fél biztosan, vagy pedig mindketten hiányoztak a másiknak és végül csak együtt maradtak. De úgy gondolom hogy akik együtt maradtak is csak azért mert egyszerűen nem tudják meglépni a szakítást, hiszen ez egy olyan fájdalom amint túl kell esni. Aztán mikor elmúlnak a mézeshetek a nagy kibékülés után megint előjönnek ugyanazok a problémák...

De hogyha egy kapcsolat már eljöttem a szintre hogy tartsunk szünetet szerintem az már egyáltalán nem pozitív. Lesz az életben olyan ember akivel nem kell szünet.

2022. okt. 25. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem old meg semmit.

Emellett pedig újabb problémákat generál.

2022. okt. 25. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!