Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Felek megcsokolni a baratom?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek megcsokolni a baratom?!

Figyelt kérdés
1 honapja vagyunk egyutt, nekem ő a legelso baratom viszont neki nem en vagyok az elso baratnoje. Mar többször is megprobalt megcsokolni de en valamiért mindig elfordulok vagy valahogy "elterelem"de nem tudom miert, pedig szeretnem, es utana mindig megbanom.. Nem haragszik meg erte, helyette ad az arcomra egy puszit de azért biztos zavarja. Honnan tudjam majd hogy csak a szamra akar adni egy puszit vagy meg akar csokolni? Es a csokot el lehet rontani? Bármit irtok ezzel kapcsolatban annak nagyon orulnek!! Meg elso csokos sztorikat is meghaltook!
2022. okt. 22. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Csodálkozom hogy a srác még szóba áll veled ilyen folyamatos megalázás és hidegség után, ahol nyilván az jön át hogy te nem akarsz haladni, nem akarsz adni magadból többet, és nem akarsz kinőni az oviból.

Szerintem mindent a maga idejében. Neked nem való egy kapcsolat még, ezért ne szívasd a srácot, aki normális életet szeretne élni.

2022. okt. 22. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Hány éves vagy, te gyerek? Akkor kezdjél egy fiúval járni, mikor már nem félsz megcsókolni.
2022. okt. 22. 17:06
 3/7 anonim válasza:
28%
16 éven aluliak nem használhatják az oldalt.
2022. okt. 22. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
20%

14 éves lány azért már nem szokott ennyire félni a csóktól.

Szépen lassan engedj egyre többet, akkor jó lesz.

2022. okt. 22. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

16 voltam, nekem is első volt, neki én nem. Nyilván féltem, mert az első!! Bár nekem annyiban könnyebb volt, hogy nem igazán jutottak eszembe rágódni való témák, azok később jöttek xd.

Tehát: engedd el magad. Én sem rontottam el, vagy csak nem tudok róla:)

Na meg ha el is rontod, akkor nevettek rajta egy jót. Majd a kövi jó lesz. Gyakorlat teszi a mestert.

Minden adja magát, ha beakar férkőzni a szádba azt is észre fogod venni.

Ne félj ennyire, mert meg fogja unni és jogosan. 1 hónapja együtt vagytok és csak a csókról van szó.

2022. okt. 22. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon félsz ettől, akkor mondd meg neki, hogy elsőre nem akarsz rendes csókot, csak szájra puszit.
2022. okt. 23. 07:49
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Hogy lehettek együtt egy hónapja, ha nem volt még csók?
2022. okt. 23. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!