Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez pontosan mit jelenthet hevesebb csók közben?
A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt,mindketten szüzek vagyunk még. Legutóbb egy forróbb csók során azt vettem észre, hogy a farmernadrágján átütött egy nedves folt. Ez előváladék lehetett, esetleg ondó? Netán orgazmusa volt? Azt azért nem hinném. De ezek szerint nagyon kívánt engem,igaz? Nem szerettem volna konkrétan megemlíteni,nehogy kellemetlen helyzetbe hozzam.
16/L 17/F
Férfiként (nem tinikorban) válaszolok:
Hogy mitől lett nedves, az attól függ, hogy mennyi ideig tartott a csók és az előtte való enyelgés, erotika.
Többekkel ellentétben állítom, hogy alsón és farmeren keresztül is LEHETSÉGES, hogy csak az előváladék ütött át. Persze, bárminek az eredménye volt is, a ,lényeg az, hogy a fiú nagyon begerjedt, de remélem a kérdező bugyija is alaposan nedves lett...
Ugye, igazam van, kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!