Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimondottan tini fiúkat kérdeznék, ha ti összejöttök egy sráccal, akkor az 1. csak szex 2. barátság/haverság extrákkal 3. komoly kapcsolat a cél?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok, lécci2022. szept. 30. 11:06
11/13 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy képes lennék-e összejönni egy sráccal. Most van egy valaki, aki nagyon tetszik, de hogy komoly kapcsolat... Hát nem tudom. De egyébként ha már valakivel összejössz, akkor az csak komoly kapcsolat lehet, mert ha azt nem akarsz, akkor nem jöttök össze
12/13 anonim válasza:
Ha én összejönnék valakivel, számomra olyankor komoly kapcsolat a cél, így nekem egyértelműen a 3. lehetőség. 17/F
13/13 anonim válasza:
Tini fiúk sráccal?! Hát az meg mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!