Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg engem szeret? A párommal együtt vagyunk 8 hónapja (kisebb szünetekkel). Egyébként régebb óta ismerjük egymást, barátok voltunk. Van egy bizonyos személy, akit nem tudok hova tenni. A párom gyerekkori barátnője sima barátnő.
Nem, nem szeret. Megcsalt, hiteget, és már most szüneteket tartotok, pedig csak 8 hónapja vagytok együtt.
Az a tanács, hogy engedd el. Ha ilyet megtesz veled, még csak barátként sem kedvel, se nem tisztel.
Miért van még nála ruha az extől? És miért akarja vissza juttatni hozzá? Nem mindegy? Ki is lehet egyszerűen dobni. Ott van az ex ruhája, te meg azt kerülgetted idáig vagy hogy?
Ez nem a féltékenység szüleménye. Csak hiszel a szemednek, mi zajlik körülötted.
“Össze vagyunk veszve de kellenek az emlékek” Itt is egyértelmű a ragaszkodás.
Részegen meg is csalt vele. Én elköszönnék és sok boldogságot kívánnék, nyalogassák egymás sebeit, meg pátyolgassák egymást az emlékeikkel együtt.... Ha nem tudsz valakibe bízni, akkor milyen kapcsolat onnantól kezdve?
"mi a véleményetek? Valami tanács?"
Annyi a tanács, ami nem tesz boldoggá engedd el.
"Ő is és állítja, hogy tényleg megszakította azzal a lánnyal a kapcsolatot de nem tudom, hogy igaz e"
Akkor, hogy írt rá???? Hogy szakította meg a kapcsolatot??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!