Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne tetszen más, ha párkapcsolatban vagyok?
Kettő barátnőm volt.
Mindig megtetszett más nő is mellettük.
Szeretem a szexet és a szép nőket.
Lehet nem éltem még ki magam vagy nem voltam még az igazival.
Úgy érzem a külső nagyon számít. Előző két barátnőmmel főleg a belső miatt jöttem össze.
Amíg nem, olyan nőt választok, aki tökéletes kívülről mindig kívánkozni fogok más után?
Akkor keresd olyat aki kulso es belso is tetszik.
Csak ne hasznald ki a lanyokat, pl par randi utan szex es maris otthagyod…
Hát a nők szépek, és kívánatosak lesznek mindig. Jaj, hát milyen gyönyörűek! :-) A hűség/partnerváltogatás meg egy döntés részedről. Ez egy ellentmondás, igen. Hogy az új nuni akkor is elég öröm-e, ha közben tudod, hogy az előző meg többet várt tőled néhány hancúrnál és esetleg magára veszi, hogy dobtad. Hogy fordított helyzetben te mit éreznél? De valszeg lehet a szabadabb életmódot is viszonylag korrekten vinni.
49f
Ez ellen nem lehet tenni. Ez természetes, mert minden nő más.
Az egyiknek a lába, a másiknak a haja, a vála, a popsija.
Mindegyiken más és más a szép, és a kívánatos.
A lényeg az, hogy a párod jelenlétében ne nézz meg más nőket feltűnően.
Ez a lényeg, mert ez rosszul esik a nőknek.
Sokaknak csípni fogja a szemét, amit most leírok, de a tisztánlátás érdekében meg kell tennem. A férfi agyában 4x akkora helyet foglalnak el a faj-, mint a létfenntartási funkciók. Ettől vagyunk bátrabbak, vakmerőbbek, az életet kevéssé tisztelők, de ettől forog minden gondolatunk a szex körül, kamaszkorban ezért dugnánk meg a legyet is röptében, és meglett férfiként ezért állunk mindig készen egy kóbor numerára. Kivéve, amikor a szerelemtől nem látunk ki a fejünkből.
Olyan nincs, hogy kiéled magad. Minél több csajjal vagy, annál jobban megismered a nőket, annál jobban tudod, hogy mi kell nekik, és annál jobban tudsz csajozni. Márpedig az ember azt szereti csinálni, amiben jó. Amiben profi. Amiben (majdnem) garantált a siker.
A hűség egyébként sem tulajdonság, hanem egy állapot. Állapot, amit a párod tart fenn benned, és te tartasz fenn őbenne. Ha ezt nem teszitek, bukta van. Ezért fontos a kapcsolat ápolása, a szerelem életben tartása, mert ha múlik a szerelem, csökken a ménkű nagy gerincesség is.
Nő vagyok, párkapcsolatban élek, és igen, én is mondom egyes férfiakra, hogy jóképű, vonzó, de ettől még nem kellene az illető, nem rohanok egyből máshoz, mert ott a párom, akihez hűséges akarok lenni és maradni. El kell döntened magad!
Amúgy meg a szépség múlandó, nem lehet a külsőre alapozni egy kapcsolatot. Lehet valaki szép és közben illetlen, figyelmetlen, önző, és sorolhatnám. Egyik nő sem tökéletes, csak Te látod annak.
9. 👍👍👍👍👍
De pont ez a lényeg. Akivel vagyok, az nekem legyen tökéletes, minden más nem fontos.
Sőt. A nagyon szép nő, aki mindenkinek tetszik, az még kicsit hátrány is.
Állandóan rettegésben kell élni, hogy kivel, és hány férfivel csal meg, mert a nők álltalában élnek a szépségük adta lehetőséggel, amíg az tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!