Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátom nagyon elhízott. Gáz,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nagyon elhízott. Gáz, ha emiatt szakítok vele?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok együtt vele és kb fél éve nagyon brutális módon elhízott, 30 kilót szedett magára kb, de lehet többet is azóta :(. Nem történt semmi sem vele, nincs semmi lelkioka, csak zabálja a sok nasit és energiaitalt és cukros üdítőket iszik egésznap víz helyett.

Ráadásul pont akkor hízik el, amikor én meg az alakomon dolgozok. Rendszeresen járok edzeni, megvagyok már elégedve magammal és több bókot is kaptam fiúktól. A gond az, hogy ez így még nagyobb kontrasztot ad, hogy ő dagadt lett én meg sportosabb.

Megmondtam neki, hogy ez így nem állapot és nem egészséges, de csak nevetett. Nem akar változtatni. Már lefeküdni sincs kedvem vele, undorodom tőle. Gagyi vagyok emiatt? :(

Én szerintem szakítok vele, már próbáltam vele beszélni. Változtatni nem akar. Szerintem ez nem normális. Ő nem akar együtt fejlődni velem.

18L

2022. aug. 30. 22:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szakíts vele. Ha már most sem érdekli, hogy mit gondolsz róla, és a saját egészségével sem képes foglalkozni, akkor nem sok értelme van mellette maradnod. Egyébként, ez lehet, csak nekem szúrt szemet, de ennek akár valami betegség is állhat a hátterében. Mármint, ennyi idő alatt 30+ kilót felszedni nem egyszerű dolog.

Akik pedig előttem írták, hogy ha szereted, akkor így is szeretned kéne, azoknak üzenem, hogy ez nettó baromság. Az ilyen radikális változás egy emberen messze felülmúl mindenféle szeretetet. Nem is azzal van itt a baj, hogy el van hízva. Nekem volt túlsúlyos barátnőm, és akkor nem érdekelt a dolog, és még most se érdekelne. Viszont a mostani barátnőm meg pont az ellentéte, és ugyan van köztük egy 40 kiló súlykülönbség, de ha a barátnőm most hirtelen 60-ról 85-re hízna, és ennyire nem érdekelné, én is hasonlóan állnék hozzá, mint a kérdező. Szóval itt szerintem nem a túlsúllyal van a gond, hanem azzal, hogy a kedves úriembert csak addig érdekelte a megjelenése, ameddig nem lett meg a kívánt csaj, azóta meg mintha nem kellene semmit tennie, hogy meg is tartsa

2022. aug. 31. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon sok házasság megy tönkre, mert a feleség a gyerek szülése után elhagyja magát, elhízik, lompos lesz. Sok férfi nem szól, vagy legfeljebb egyszer-kétszer jelzi. Nem akarja a gyerekek miatt elhagyni, szereti is, de ha a felesége nem változtat, akkor jön a mellékág.

De vannak, akik emiatt elhidegülnek teljesen és kiszállnak.

Van különbség amúgy a nagydarab, izmos férfi ( pl Mint Bujtor István volt), és a kövér, szétfolyó férfi között, aki a kukiját sem látja mosakodás közben a kötényesen lógó hasától, hogy egyebeket ne elemezzek.

Számomra is taszító.

Lehet betegség, cukorbetegség pl, ami miatt féktelenül zabál, emberileg lehet szeretni, de a szexuális vonzalom megléte alap. Ha az nem működik, akkor az nem kapcsolat.

2022. szept. 1. 05:00
 13/15 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem beszélni kell vele. Változtasson vagy lapát.
2022. szept. 1. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Nem tehetsz róla hogy nem felel meg neked a kinézete. Egyedül ő tehet róla, hogy elhanyagolta magát. Én se szivesen lennék olyan nővel aki undort kelt bennem.
2022. szept. 2. 05:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#2 "amúgy ha tényleg szereted nem kéne, hogy zavarjon"

Bocsi, de ez hülyeség. Mondom úgy, hogy én is elhízott vagyok.

Azért akármennyire is azt mondom, hogy az érzelmeken van a lényeg, az, amikor valaki szép lassan egy amorf amőbává hízik, az nagyon vágylohasztó tud lenni. Itt nem 1-2 kilóról, és nem is 10-ről van szó. És ez fél év eredménye. Hogy fog kinézni 2-3 év múlva? Ő lesz az új Molnár Krisztián.

Ami pedig még aggasztóbb, hogy képtelen a kompromisszumokra és a kommunikációra.

Természetesen ha kiábrándultál belőle, nem találod vonzónak, vagy akármi okból már nem érzed, hogy ez egy működőképes kapcsolat lenne, soha nem ciki szakítani, sőt, jobb döntés, mint kitartani mellette úgy, hogy az már rég nem párkapcsolat.

2022. szept. 6. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!