Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nehéz szakítani?
2 éve összejöttem egy olyan nővel, aki nem tetszik külsőleg.
Úgy voltam vele végre elveszítem a szüzességem ezért összejövök vele aztán max szakítok vele.
Úgy alakult a dolog, hogy végül szerelmes lettem pár randi után.
Első csók, szex megvolt. Éreztem a pillangókat a hasamba attól függetlenül, hogy kinézetre nem teljesen a zsánerem. Persze valamilyen szinten azért bejött, mert semmi szimpátia alapján nem jöttem volna össze barátnőmmel.
Lehet tényleg szerelmes voltam? Már nincs a pillangó érzés a hasamban és gyakran megfordul a fejemben, hogy de jó lenne más nővel is lefeküdni stb...
Nem tudom mit érzek igazából. Talán már csak a megszokás és hogy van egy biztos pont. Viszont ha egy buliba leteperne egy dögös nő lehet nem tudnék nemet mondani.
Igazából nem vagyok rosszkepu, de elég nehezen megy a csajozás. Szóval nem is tudom mikor lenne másik. Jó pár évig nem is volt nőm.
Eléggé rá kaptam a szex ízére és elég jól megtanultam használni a 3 év alatt a szerszámot és néha tényleg bennem van, hogy de jó lenne pár nőt megfektetni. Csak hát komoly kapcsolatra is nehéz nőt találni nem még egy éjszakára.
Azt hittem elveszítem a szüzességem és majd lépek tovább csak hát jöttek a pillangók, aztán a megszokás és elrepult 3év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!