Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális hogy féltékeny vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

Én nekem ez az első kapcsolatom a barátomnak viszont előttem volt már kettő barátnője. Az egyikkel nem volt semmi viszont a másikkal már igen.

Megujjazta (a barátomnak az volt az első ilyen szexuális élménye). Viszont nem voltak túl hosszú ideig együtt.

És annak a lánynak nagyon nagyon sok barátja volt (nem volt már szűz)

Nekem a barátommal volt az első ilyen élményem, én kielégítettem őt kézzel, viszont ő még nem ujjazott meg egyéb okok miatt.

És az zavar hogy én nekem minden ilyen szituációm csak vele volt, viszont a barátomnak volt már ilyen élménye rajtam kívül mással is. Tulajdonképpen az zavar hogy ő nem velem éli át elsőnek ezeket a dolgokat.( Pl már volt másban az ujja nem csak bennem.)

Ez normális dolog?

2022. aug. 2. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Én azt mondom normális
2022. aug. 3. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Márpedig ha te azt mondod, akkor az meg lett mondva...
2022. aug. 3. 21:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Addig ne legyen kapcsolatod ameddig még magaddal se vagy kibékülve. Előbb magadat szeresd aztán jöhet mindenki más. Csóri srácot meg ne kínozd a hülyeségeddel.

Megujjazta. És? Mi van akkor? Nem gyereke van az exétől meg nem a menyasszonya volt. Természetes, hogy ha akkor vele volt őt kívánta, neki akart örömet szerezni, az ő testét akarta kiismerni. Most meg veled van és rád vágyik. Ha ezt nem tudod elengedni akkor még nem nőttél fel egy kapcsolathoz.

2022. aug. 8. 07:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális. Semmi közöd nem volt hozzá, amikor másokkal volt. :D
2022. aug. 8. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!