Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy féltékeny vagyok?
Én nekem ez az első kapcsolatom a barátomnak viszont előttem volt már kettő barátnője. Az egyikkel nem volt semmi viszont a másikkal már igen.
Megujjazta (a barátomnak az volt az első ilyen szexuális élménye). Viszont nem voltak túl hosszú ideig együtt.
És annak a lánynak nagyon nagyon sok barátja volt (nem volt már szűz)
Nekem a barátommal volt az első ilyen élményem, én kielégítettem őt kézzel, viszont ő még nem ujjazott meg egyéb okok miatt.
És az zavar hogy én nekem minden ilyen szituációm csak vele volt, viszont a barátomnak volt már ilyen élménye rajtam kívül mással is. Tulajdonképpen az zavar hogy ő nem velem éli át elsőnek ezeket a dolgokat.( Pl már volt másban az ujja nem csak bennem.)
Ez normális dolog?
Addig ne legyen kapcsolatod ameddig még magaddal se vagy kibékülve. Előbb magadat szeresd aztán jöhet mindenki más. Csóri srácot meg ne kínozd a hülyeségeddel.
Megujjazta. És? Mi van akkor? Nem gyereke van az exétől meg nem a menyasszonya volt. Természetes, hogy ha akkor vele volt őt kívánta, neki akart örömet szerezni, az ő testét akarta kiismerni. Most meg veled van és rád vágyik. Ha ezt nem tudod elengedni akkor még nem nőttél fel egy kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!