Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus jelenetek... Ötlet esetleg?
Sziasztok!
Egyik fő hobbim az írás. Úgy gondolom remek ötleteim vannak, de egész életemben viszolyogtam a romantikus filmektől, könyvektől, és egyéb nyálas dolgoktól. Viszont én is ember vagyok, és tudom, hogy nincs élet szerelem nélkül.
Mindaddig minden jól megy, míg el nem jutok addig a jelenetig, ahol romantikára kerül sor. Fogalmam sincs olyankor mit kéne írnom. Legyen az csók, vagy valami mélyebb dolog.
Abban kéne a segítség, hogy esetleg valami *sci-fi-be illő világvége hangulatú* és egy *metálabb rockosabb* romantikus jelenetre lenne szükségem. Esetleg többre is, hogy ezek alapján inspirálódjak. És nem kifejezetten +18. Inkább aranyos, amin az ember elolvad.
Ha valaki saját szerelmi történetet vagy eseményt osztana meg, annak is hasznát tudnám venni. De nem jut eszembe semmi olyan ami nem található meg minden 2 amerikai filmben.
Kéne valami extra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!