Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Rendben van így az egyik exem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van így az egyik exem?

Figyelt kérdés

Volt egy srác 2 éve legalább akit különösen szerettem, megőrültem érte, egy napot sem bírtam ki nélküle, nem is olyan volt mint a pasim hanem egy kicsit annál többet is éreztem iránta...de aztán sok hülyeség miatt, és mert meg is csalt, szétmentünk.

Mind a ketten tönkre mentünk ekkor, de úgy voltunk vele, hogy semmiképp nem leszünk együtt.

Aztán mostanában néha írogat hogy mivan velem, néha pajzánkodik (tudja hogy van barátom) azt is tudja hogy most perpill vele is szétmenő félben vagyunk. De mintha nem azért írna mert bármit akarna tőlem, vigasztal meg ilyesmi, tanácsokat ad ha kérek, segíteni próbál...persze néha túl tolja a dolgokat, elhiv ide-oda de ha elmondom hogy nem megyek, nem sértődik meg, meg néha olyanokat ír hogy ha akar gyereket tőlem akarja majd, meg ilyesmi....holott egyáltalán nem lenne jó apa, de tudom hogy nem is érez irántam semmit, akkor minek ír amúgy? Én szívesen beszélek vele, de így ennek semmi értelme. Ráadásul általában vagy ittasan vagy betépve ír/felhív ami kicsit idegesítő is, ezt is elmondtam neki, de egyébként meg tök normális.

Ez így rendben van hogy néha beszélgetünk amúgy? Csak mert volt olyan hogy féltékeny lett mondjuk rá párszor pár pasim, de igazából nem lett köztünk semmi.

18l 19f

2022. júl. 22. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy érzéseid szerint nem jó, ami történik, szóval el kéne dönteni, hogy ő most mit akar tőled.
2022. júl. 22. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
68%
én a helyedben megszakítanám vele a kapcsolatot. elmondásod szerint nem akar tőled semmi komolyat, ráadásul meg is csalt. ha lenne benne tisztesség szerintem nem írogatna olyanokat egy lánynak, akiről tudja, hogy van barátja, hogy gyereket akar tőle. pláne, ha már akkor sem vett téged komolyan, amikor együtt voltatok (hisz félrelépett).
2022. júl. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!