Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem ír vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés
Előző héten voltam vitorlázni és ott volt egy csaj akinek bejottem és nekem is ő, és így beszélgettünk is, aztán bekovettem tegnap instan. De amikor 1 hajóban voltunk akkor azt mondta hogy van barátja (amit azért nem gondolok mert az instáján sem volt kint semmi a barátjával) de mégis elég feltűnően nézett. Szvl ráírtam és így kínosan beszélgettünk de aztán eléggé belejöttünk és egyszercsak nem írt vissza, látta hogy írtam de mégse írt vissza. De semmi rosszat nem mondtam és még nem is említettem hogy ő bejön nekem vagy akármi, csak beszélgettem vele mint egy barát.

2022. júl. 18. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mint lány,úgy gondolom erre a kérdésre nagyon nincs helyes válasz, mivel a lányok egyszerűen ilyenek, nem nagyon tudod kitalálni, hogy mivel sértetted meg esetleg, mert általában valami lehetetlen dolog áll a háttérben. Az sem biztos, hogy megbántottad, vagy rosszat mondtál, lehet, hogy egyszerűen megunt vagy meggondolta magát, a legtöbb esetben a lányok többsége se igazán tudja, hogy mit is akar, de ha érdekel a véleményem, szerintem már nem érdeklődik irántad úgy, mint kezdetben.
2022. júl. 18. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
Miért gondolod hogy erre a kérdésedre előbb kapsz válaszokat mint a másikra?
2022. júl. 18. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajna amennyit itt vagyok, én is észrevettem hogy ez nagyon ismerős sztori.

Lehet a barátja van a háttérben, vagy leesett neki hogy bejön neked, és kihátrált. Sok a lehetőség. Ha nem ír vissza, akkor hagyd. Én is így vagyok azokkal akik eltűnnek.

2022. júl. 18. 21:12
 4/5 A kérdező kommentje:

1: öööm. Ez elég fura, mármint lehet hogy velem van a baj de én fiúként mindig tudom hogy mit akarok ha lányokról van szó, meg ha valaki tetszik akkor azt nem fogom csak úgy meg únni. De ha a lányok ilyenek 🤷‍♂️, akkor megértem

3: Ja, nekem is az kéne csak egy kicsit fura.

2022. júl. 18. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
2022. júl. 19. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!