Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fekszik le velem a barátnőm?
Fiatalok vagyunk eléggé!!
Együtt vagyunk 4 hónapja,megy orál minden,de nem akar lefeküdni velem.Nagyon kíván meg minden de azt mondja hallgat az eszére.Hogy lehetne feloldani?
Egyet értek kettessel :) valószínű kifogtal egy értelmes lányt :)
Nagyon ritka, és igaza van . Egy dologgal tudod megfogni , ha bízhat benned, és érzi azt, hogy te is készen állsz rá , felelősséggel . Tégy így :)
Mi a gondod? Értem én, hogy kellene a p.na is, de megy az orál, azaz gond nélkül szopja a farkad. Gondolom te is kinyalod...
Dugni meg majd a legjobb pillanatban fogtok, ezt bizs rá. Sokan még fizetnének is ilyen barátnőért. Becsüld meg.
Ha azt mondta, hogy hallgat az eszére, akkor valószínűleg még korainak tartja. Én is először így voltam vele. Féltem, hogyha hamar megtörténik akkor csak ennyire kellek majd neki vagy, hogy a későbbiekben alább hagy az érdeklődése felém. Mindenképpen várj vele ameddig bele nem megy, valamint érd el, hogy meglegyen a kölcsönös bizalom a kapcsolatban. Utána pedig mindent megtudtok majd beszélni egymással tabuk nélkül és nem kell mások tanácsaira támaszkodnod.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!