Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miert csinalja?
Sziasztok.
Majus vegen osszejottem egy sraccal. Kb masfel honapig jartunk. Nem volt veszekedes se semmi ilyesmi. A talalkozasok is rendben voltak. Nagyon szerelmes volt belem. A kozos baratainknak mondogatta folyamatosan h mennyire boldog mellettem es szebbe tettem az eletet, soha sem volt szerelmes csak most belem, nyaron 12 orakat szeretne velem tolteni egy nap stb. Amikor eloszor csokoloztunk utana en nem nagyon akartam ezt az egeszer es ezt mondtam is neki (de utana adtam neki egy eselyt). Miutan hazament elkezdett sirni a legjobb baratnomnek h nem szeretne elvesziteni. Meg nekem is mondogatta ha barmi problema van beszeljuk meg. De most par napja szakitottam vele, nem igazan foglalkoztunk mar egymassal o nyaralni ment es meguntam ezt a lesz@romosdit. Mondta o is h nem erez irantam. Oke teljesen rendben van. De mielott elment nyaralni naluk voltam es minden ugyan olyan volt jol ereztuk magunkat. DEEE MIUTAN szakitottunk minden utolsonak elhord a baratainknak. Nem ertem semmi rosszat nem tettem vele sosem csaltam meg ezert sem ertem miert kell igy beszelni. Kikovetett instan is, ami nem baj csak nem ertem. Raadasul egy suliba jarunk
Mindketten 16 alatt
Hála neked, elhitte, hogy az igaz szerelem létezhet, viszont ezzel a lendülettel szét is zúztad minden hitét e tekintetben. Képzeld el azt a szituációt, mikor valakit a kellemes meleg boldogságból kivetnek a jéghideg valóságba, ahol egyedül van és fázik - ezt tetted vele és ezért teszi azt, amit.
Elindítottad azon az úton, aminek a végén valószínűleg hímsoviniszta, nőgyűlölő ember lesz.
Fiatalok és éretlenek vagytok még ehhez az egészhez.
Mibajod van?
1. O hitette el velem h mennyire szeret.
2. O szart le nem en
3. Ha annyira szeretne megbeszelne velem
4. Nem en tehetek rola hogy belem szeretett.
Ha valakinek tamado jellegu tanacsa van inkabb le se irja:DD
Eléggé éretlenek vagytok. Nyaralni volt és nem volt elérhető? Wow. Az, hogy egy pár vagytok, nem azt jelenti, hogy 0-24/7/36 KÖTELEZŐ kommunikálnotok. Időnként vannak kiesések. Nyaralni volt, nem világgá ment... A srác oda volt érted, de te úgy kezelted a dolgot mintha természetes lenne. A srácot eléggé megbántottad a viselkedéseddel, és mivel mindketten éretlenek vagytok, úgy kezeli a "traumát", hogy szid téged. Ici-picit igaza is van.
Az, hogy utána kiábrándult belőled, az nem az ő hibája, talán még szerencsés is.
Ui.: sajnálom, de 16 alatt nem regisztrálhatsz, jelentve leszel
Ja igen:DD mert titeket ennyi idosen nem erdekeltek fiuk/lanyok
De pontosan, ha egy par vagyunk elvarom h minden nap beszeljunk, ha annyira szeretett volna amugy sem birta volna ki:DD
Hat fix nem az en hibam hogy kiabrandult mivel mindig foglalkoztam vele es szeretgettem, soha sem csaltam meg;)) Lehet titeket igen es azert kell provokalni az embert en nem tudom
De hogy nem miattam abrandult ki az is biztos;))
Sajnálom,hogy ezt kell mondanom, de a srác jogosan tette ezt én szerintem. Ha én ilyet csinálnék egy sráccal akkor megérteném, hogy így reagál. Nyaral akkor élvezze ki, és ne a rabszolgád legyen,hogy folyton írjon neked, mert neked az a jó. Nekik is kell egy kis szabadság, mint mindenki másnak, mert ha minden csak a kapcsolat körül forog, akkor a barátságok is tönkre fog menni. És az r nem szerelem, hanem másokon uralkodás,ha folyton azt akarod, hogy 0-24-ben veled foglalkozon csak. Van saját élete. :) Most írhatod, hogy túl idős vagyok,hogy én velem is volt ilyen a te korodban, de én is a te korod környékén vagyok,és sok ilyen dolgot láttam már. Ezért se akarok ilyen kapcsolatot amilyet te csináltál.
UI: Ha valaki normálisan ír, akkor ne bunkón írj vissza légyszíves, mert azzal magadat járatod le. Te tetted fel a kérdést,és ők őszintén válaszoltak rá. És légyszi használj ékezeteket, mert így össze zavarodik az ember. És remélem,hogy egyszer megfogadott ezeket a tanácsokat, és jobb párkapcsolataid lesznek. És nem az amerikai filmelben vagyunk ahol tízen évesen talál ránk a nagy ő (van aki olyan szerencsés), de ezek általában huszon éves korod környékén lesznek.:)
Nem volt rabszolgam soha, ahogy lattad en is normalisan tettem fel a kerdest. Nem varom hogy minden nap irjon de azert egy parkapcsolatban szerintem mindket felnek van 5 perce rairni a masikra hogy mi a helyzet. Nem vartam el hogy minden korulottem forogjon. Mindenben segitettem neki, mellette alltam barmiben. Ugy erzem ennyi nekem is kijart volna. Dehat mindenkinek mas hogy mennyit var el a parjatol, lehet veletek meg nem foglalkoztak ennyit es nem vagytok hozzaszokva;))
Par napja konyorog hogy visszajöhessen
De en mar rajottem hogy tul jo vagyok hozza
Nem azt úgy értetem, hogy a rabszolgát, de olyan érzés kelt így, mintha az lenne. De örülök, hogy túl léptél, és pozitívan gondkodsz, ezt a későbbiekben jól használd is ki.
Nekem nem volt párkapcsolatom, de sok hasonlót láttam már, és mindig megfogadták a tanácsomat, azért írtam le ezeket.
Sok sikert a következő kapcsolatoshoz, és azokra tényleg figyelj majd, amiket írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!