Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért baj a fiúknak ha szenved...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj a fiúknak ha szenvedélyes vagyok?

Figyelt kérdés
A legtöbb párkapcsolatomban nagy probléma volt, hogy a páromnak nem tetszett ha szenvedélyes vagyok. Hogy dominánsabb vagyok, és szeretek irányítani (aktusra értem). 18/L Én eddig azt hittem a srácok szeretik, ha egy nő igen is perverz, szenvedélyes és sokat kipróbál az ágyban. Velem lenne a baj?
2022. jún. 29. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Ez egyéntől függ.

Én az érzékibb, és lazább nőket szeretem.

2022. jún. 29. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Hát, szerintem van különbség a szenvedély és a domináns között.

Én is szenvedélyes vagyok, még is szeretem ha a férfi dominánsabb az ágyban :D

Egyébként, sok férfi van akinek tetszik, ha egy nő a domináns. Valószínűleg csak nem olyat fogtál ki eddig :)

2022. jún. 29. 11:22
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

A szenvedélyes viselkedés az egy nagyon érzéki, érzékeny viselkedést foglal magába. Egy nagyfokú odaadást.

A szexuális dominancia nem szenvedély. Az dominancia. Ne keverd a kettőt. Meg persze a partnereddel tisztázd előre, hogy szeretsz irányítani és FOKOZATOSAN vidd bele az együttlétekbe iszonyat nagy odafigyeléssel. Sokan szeretik a domináns lányokat, nőket. De ez se úgy megy, hogy "Jól van Petike akkor te kinyalsz addig amíg Facebookot görgetek majd utána meglovagollak fájdalmasan." Ehhez kell a partner bele egyezése. Amihez fel kell nőni...

2022. jún. 29. 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
A perverz, a szenvedélyes, és a domináns szavak teljesen mást jelentenek és nem szinonimái egymásnak. Lehet, hogy a szenvedélyes tetszene nekik. De ha te perverz vagy, az már nem.
2022. jún. 29. 12:56
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Én szeretem ha perverz és szenvedélyes, de azt utálom, ha domináns.

Rengeteg perverz és szenvedélyes szub partnerem volt. A gond nem ezekkel van, kérdező, hanem azzal ha egy vonzó lányhoz méltatlanul úgy viselkedsz mint egy prosti aki klienst vadászik. Bleh.

2022. jún. 29. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Nálam ezek előnyös tulajdonságnak számítanak.

29/F

2022. jún. 29. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
ez maximum a kis fiúknál lehet probléma.. Egy 20-30 év közötti férfi nem igazán jójózik ezen ..
2022. júl. 1. 04:01
 8/10 anonim válasza:

Tudod ez úgy van, hogy a nők előbb érnek be mint a férfiak.

Ebben a korban te már egy érett nő vagy, de ha korban hozzád illőt keresel, akkor még csak kisfiúkat találsz.

Tudom mert magamból indulok ki, én is ilyen mulya voltam.

Ma meg már piszkosul örülnék egy szexben domináns, perverz nőnek.

F.

2022. júl. 3. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Kis fiuk 3 tolnak vagy 4 et ugralsz rajtuk és elsulnek.. érett férfi kellene ha megszeretnéd élni az igazi szexet!!
2022. júl. 4. 01:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nem baj!!!
2022. júl. 4. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!