Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit mondjak arra hogy mesélj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak arra hogy mesélj valamit?

Figyelt kérdés
Sose jut eszembe semmi, mert alig csinálok valami érdemlegeset egy nap.

#nem tudok mesélni
2022. jún. 21. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Én ilyeneknek vissza sem írok. Ha ő akar beszelgetni miért nem dob be egy témát? Ez a mesélj valamit tipikusan az, hogy tőled várja a beszélgetés beindítását, mert neki semmi ötlete hozzá. Amúgy max azt tudod mesélni ami tényleg történt veled. Valamit csak csinálsz? Filmet nézel, barátokkal lógsz, tanulsz, valami...
2022. jún. 21. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Írj le valamit ami eszedbe jut
2022. jún. 21. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
ha ennyire életképtelen vagy hogy még erre se tudsz válaszolni akkor szerintem tiltsd le. mindketten jobban jártok.
2022. jún. 21. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer volt, hol nem volt ....
2022. jún. 21. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Ha néztél egy filmet, sorozatot, arról. Ha valamivel játszol arról. Barátokról. Zene pl: találtál egy új előadót és tetszenek a zenéi. Kajáról, ha ettél valami jót. Régi események, amik nekem se jutnak ilyenkor eszembe, de hátha. Hobbidról, vagy ha valami elkezdett érdekelni arról, annak az előtörténetét. Lehet jó pár dologról.
2022. jún. 21. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Valamit csak csinálsz. Ha meg kérdezi akkor valószínűleg érdekli mi van veled, hogyan telik az időd szóval lehet néha nyitottabbnak lenni, kezdeményezni.
2022. jún. 21. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!