Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális, az ha valaki a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, az ha valaki a társával szemben nem nyílik meg nem lelkizik, de mással meg igen?

Figyelt kérdés

Ha valaki a társával szemben szexben nyílt és normális de lelkileg el van zárkozva, a párjától és nem teljesen totálisan nyitott, és azzal védekezik hogy az elöző kapcsolatában is ilyen volt és jó ez így neki ezt szokta meg.

Szerintetek ez normális vagy velem van a baj, hogy engem zavar hogy a társam aki állítólag a társam nem akar lelkileg a legjobb barátom és a mindenem lenni, hanem lelkileg falakat rakott elém, és el van zárkozva tőlem nem vagyok a bizalmasa mert nem nyitott velem.

2022. jún. 20. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan zavar.

Elcsépelt közhely, de igaz: akkor jó egy kapcsolat, ha a szerelmed egyben a legjobb barátod is.

Persze, valamilyen szinten az is érthető - legalábbis kapcsolat elején - ha fél attól, hogy elszúr valamit, cikinek érez előtted bizonyos dolgokat, stb. Ilyenkor még nem oldódott fel, nem mer megnyílni előtted. A kezdeti szakaszban ez normális is lehet. Én sem merném a kapcsolatunk első hetében a barátnőmre zúdítani minden hülyeségemet. :D De ha ez egy komoly kapcsolatban is így van, akkor ott már azért van ok aggodalomra.

2022. jún. 20. 12:06
 2/9 A kérdező kommentje:

És ha egy éve ismerem és mégis ilyen?

Kezdek abba bele fáradni hogy kérdezgessek, mert nem vagyok rendőr, hogy faggasam a másikat, nem értem egyszerüen miért nem magától mondd el bármit nekem, miért nem mondja el, amik a fejében járnak, vagy amik történnek vele, miért nem akar velem normálisan úgy beszélgetni mint egy bizalmas baráttal teszi az ember. A társ ő számára csak szex partner és szabad idő partner hogy ne unatkozzon vagy nem értem neki mi egy társ? Mert számomra egy társ a leg bizalmasabb barát és egyben a szex oartnerem, és ha velem nem tud meg nyílni és őszintén bármit el mondani akkor az egész csak egymás ideje rablása és nem értek így semmit minek az egész egymással ha képtelen úgy gondolnia hogy velem közölje ha lát vagy tapasztal vagy érez bármit, vagy ennyire nem érdekli hogy miről mit gondolok mit érzek vagy bármi efféle de akkor minek az egész vagy mai társadalomban ez a normális ha az ember a társát ugy tekinti hogy minek és bárki másnak inkább mintsem neki és én gondolom rosszul velem van a baj?

2022. jún. 20. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok én lenni az ügyeletes sz..keverő, de kezdem azt érezni, hogy egyszerűen nem illetek egymáshoz. Teljesen más elképzeléseitek vannak arról, hogy milyen is egy párkapcsolat.

Egyébként én is hasonlóan gondolom, mint Te. Ne azért legyen valaki a barátnőm, mert jól néz ki, jó vele dugni, meg lehet másoknak mutogatni... hanem azért, hogy társak legyünk.

"vagy mai társadalomban ez a normális ha az ember a társát ugy tekinti hogy minek és bárki másnak inkább mintsem neki és én gondolom rosszul velem van a baj?"

Soha ne a "társadalmat" nézd! Az embernek a saját életét kell élnie. Ha a többség silány kapcsolatban él, attól te még egy hasonlóban nem leszel boldog. Akkor gondolnád rosszul, ha mások által megálmodott életre vágynál, és nem arra, ami neked megfelel. Mert más bőrében, mások stílusa szerint élve te nem leszel boldog.

Esetleg próbálhatsz beszélni vele, de ha nem megy, én azt mondom, hogy nem érdemes éveket elszúrni egy olyan kapcsolatban, ami alapvető dolgokban sem felel meg.

2022. jún. 20. 12:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Én kértem őt, hogy nyíljon meg szeretnék a bizalmasa lenni, és ne csak a szex legyen köztünk és az hogy legyen kivel el tölteni egy időt, hanem lelkileg is hangolodjunk össze, de nem. Ő azt mondta hogy ő ennyire egyszerű ő nem tud ennél jobban lelkizni stb. Egyszerűen én már vele fel, adom nem akarok magamból kifordulni és olyanná válni aki nem vagyok, nem szeretnék könyörögni és balhézni hogy miért nem képes el mondani bármit ami a fejében jár gondol érez, vagy olvass, vagy bármit, miért nem akarja el mondani miért nem érdekli az hogy én azokról a dolgokról hogyan vélekedem vagy akármi, én nem akarok feszt könyörögni és a miérteken rágodni hogy egyszerűen miért nem enged magához engem közel, és az nem kifogás hogy ehhez van hozzá szokva mert mással is ilyen volt ...

Nem tudom neki minek egyáltalán társ?

Akkor lehetne egyenes ember hogy neki egy olyan nő kell akivel el tölti a szabad idejét és néha szexel vele és kész, mert úgy se lesz soha köztük bizalmasság vagy közel engedés.

2022. jún. 20. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Ő azt mondta hogy ő ennyire egyszerű ő nem tud ennél jobban lelkizni stb."

De a leírásod alapján mással meg sikerül neki. Akkor ez mégsem érv.

De ha meg így lenne, akkor egy érzelmi analfabétával lenne dolgod, ami meg szintén szerintem összeegyeztethetetlen egy párkapcsolattal. Legalábbis azzal, amit én párkapcsolatnak hívok, egészen biztosan.

"Nem tudom neki minek egyáltalán társ?"

Mert szeret dugni. Ezért...

Neked meg nem hinném, hogy egy ilyen "kapcsolatba" kéne belesavanyodnod. :-)

2022. jún. 20. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem normális.

Azt meg végképp rossz látni, hogy egy agyhalott fajankó simán együtt van egy érzelmes, normális kapcsolatra vágyó nővel. Közben meg sokan a fél életüket odaadnák egy értelmes, érzelmes nőért, akit megbecsülhetnek.

2022. jún. 20. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts vele, nem becsül meg eléggé mint partnert.
2022. jún. 20. 14:18
 8/9 A kérdező kommentje:
És hogy szakítsak vele úgy hogy ne tünjek én a rossznak vagy ne okozzak neki érzelmileg kárt?
2022. jún. 20. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért...

Egy éve tengődsz ebben a posványos kapcsolat-kezdeményben. Ő hányszor problémázott azon, hogy ne okozzon neked semmiféle rosszat? Amikor a minimális bizalmat sem adta meg, hogy betekints az érzéseibe, akkor szerinted ő azon morfondírozott, hogy vajon ezzel neked okoz-e rosszat? Dehogy. Tojt rá. Sőt, még mosta kezeit, hogy ő aztán mindent jól csinált...

Te meg itt elkezdesz lelkizni azon, hogy végre esélyt akarsz adni magadnak egy igazi kapcsoaltra?

Én megértem, hogy nehéz. Egy szakítás se könnyű. De ne tedd már magad ennyire függővé! Te megtetted, amit lehetett, sőt, még jóval többet is, mint elvárható. Ő a legkisebb mértékben sem volt partner ebben. Legyen az ő gondja, hogy hogyan dolgozza fel azt, amit magának köszönhetett.

Elmondod, hogy neked erre nagyon szükséged lett volna, de X ideje már hiába próbálkozol, semmi eredménye. Neked meg ez így nem kapcsolat, csak egy felületes haverság, néha egy-egy dugással. (Mert... ti igazából szexhaverok vagytok, ha nagyon boncolgatni akarnánk...)

Ezután ő rinyálni fog, hogy megváltozik, minden másképp lesz, stb... de ha rám hallgatsz: aki hónapok alatt nem képes a változásra, az most sem fog ezen változtatni. Legfeljebb pár hétig, ameddig elhiteti veled, hogy minden rendben van, és újra nyer pár hónapot.

2022. jún. 20. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!