Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a barátnőm több energiát fektessen bele a kapcsolatunkba?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy 20-22 évesek vagyunk (a barátnőm az idősebb).

Beleugrok egyből a mélyébe, szinte sosem találkozunk általa, mindig ha valami ok miatt éppen találkozunk, azt én tervezem meg, én ajánlgatom neki, én áldozom fel a pénzem, én megyek érte kocsival, viszem el X-ből Y-ba, már a munkahelyéről is én viszem haza, ha éppen kell neki valami otthonról, ami kéne ahhoz, hogy elmenjünk biciklizni, moziba, ebédelni stb stb.., márpedig ha ezeket nem csinálom instant besértődik. Számtalan példa volt arra, hogy mondtam neki, hogy jöjjön most az egyszer ő hozzám, és innen menjünk el (hogy ne kelljen vezessek 1 órát oda-vissza tőle, mivel ide jöttünk volna hozzánk közel), de egyből mondta, hogy neki akkor nem jó, hagyjuk, majd neki állt feljebb, hogy letámadom ezzel.

Viccen kívül jelenthetem ki, hogy még egyszer sem jött el saját lábán hozzám, ha megkérném ilyenre kérdés nélkül besértődne, volt olyan alkalom is, hogy megjegyeztem neki, hogy nincsen már pénzem benzinre, erre nem az volt a lépése, hogy jaj akkor most megyek gyalog, hanem egyszerűen besértődött, és hónapokon át játszotta a sérült bárányt, hogy nem akar beszállni a kocsimba, mivel tudja hogy "nem szívesen viszem el", ezzel minden közös programunkat megszakítva.

Nem egyszer próbáltam beszélgetni vele erről, de mindig azt hozza fel, hogy ő egy szegényebb családból jött, és tudja, hogy én nekem "könnyebb az életem", mivel még otthon lakom, én egy nappal kevesebbet dolgozom a héten, (mind a ketten egyetemisták vagyunk)mivel többet tudnak segíteni a szüleim, márpedig a benzinköltségem 2x annyi, mint az ő rezsije és az albérlete összesen..

Most megkérdezhetnétek, hogy miért is vagyok vele? Nehéz erre válaszolni, mivel kevésnek tűnhet az, hogy szeretem, és ha együtt vagyunk akkor nagyon jól érzem magam, egy okos és szép lány aki véleményem szerint megéri a küzdelmet, de néha úgy érzem, hogy csak futok utána amíg meg nem un és ott hagy engem a sok erőfeszítésemmel.

Mindenféle építő választ nagyon szívesen fogadok! Szeretném megőrizni ezt a kapcsolatot, de ha nincs erre mód szerintetek, azt is írjátok le.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. máj. 26. 13:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Hát az biztos, hogy okos. Okosan kihasznál.
2022. máj. 27. 08:02
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Próbáld megbeszélni vele ezt az egészet, mondd el neki, hogy ez miért rossz neked.

Ha nem ért meg téged akkor tudod mit kell tenned...

2022. máj. 27. 10:04
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Ha ez nem kihasználás, akkor mi?

Munkából haza viszi, ezen kívül fuvarozza is egyéb helyekre.

Ha ez nem történik meg, akkor hiszti van.

Azert az autó sem vízzel megy.

2022. máj. 27. 10:53
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
Nincs rajta mit megbeszélni. Nem azért csinálja, mert nem tudja, hogy az a másiknak nem jó, hanem mert nem érdekli.
2022. máj. 27. 11:49
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Erre csak az a megoldás, hogy elhagyod a fenébe. Kihasznál, de nagyon durván.
2022. máj. 27. 15:47
 16/20 anonim ***** válasza:
93%

Volt ilyen barátnőm nekem is...

Több mint 15 évig.

Még nyaralni is elvittem külföldre is.

Szerintem ezzel mindent elmondtam, jobb ha elfelejted az ilyen nőket!

A vége nálam az lett, hogy terhes lett valaki mástól, és meg is szülte neki, de még lett volna pofája arra rávenni engem, hogy vegyem a nevemre.

2022. máj. 27. 23:51
 17/20 anonim ***** válasza:
83%

Még hozzátenném, hogy a több mint 15 évünk alatt néhány hónapot sikerült csak együttélnünk, mindezt úgy, hogy mindkettőnknek van saját lakása, és jövedelme is.

Előző voltam.

2022. máj. 27. 23:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon egyoldalú kapcsolat. Eltelt egy hónap, javult azóta valami? Ha nem, hagyd a fenébe az egészet. Nem okos dolog, ha kiszolgálunk egy hercegnőt, egyszerűen azért sem, mert egy kapcsolatot mindkét félnek építenie kell.

Egy szegény lánynak pontosan tudnia kellene, hogy mit jelent, ha nincs pénz valamire, éppen ezért felemeli a seggét és adott esetben tömegközlekedést hasznal, hogy lathassa a barátját.

2022. jún. 24. 07:12
 19/20 A kérdező kommentje:

Ha esetleg bárki ide tévedne és hasonló cipőben járna mint én jártam akkor, elmondom, hogy mi és hogyan történt a kérdést kiírását követően.

Szerettem a lányt, imádtam vele lenni, még 2 hónapig együtt voltunk, elvittem nyaralni több helyre is, szinte teljesen az én költségeimből, de élveztem minden percét vele.

Sokat problémázott továbbra is, látszott rajta, hogy nem volt boldog már velem, érződött hogy lassan vége lesz, de igyekeztem megtenni mindent azért akit szeretek, mert ezt érdemli.

Augusztus végén szakítottunk és mint ahogy várható volt engem összetört a dolog, ő természetesen jól viselte. Habár ez kicsit unalmas lehet már de engem ez a szomorúság arra vitt hogy eljárjak edzeni, ahol jó lassan, de megleltem a boldogságomat, önmagam tudtam végre lenni és barátokat is szereztem akikkel még a mai napig is napi szinten járunk és még az eredménye is megvan. Ő tudtommal sokat járt el szórakozóhelyekre, talán össze is jött egy "fiú barátjával" akivel sosem jött volna össze az elmondása szerint még amikor együtt voltunk.

Én csak a jóra emlékszem belőle, örülök hogy mindent megpróbáltam érte, és másoknak is ezt javaslom, tegyétek meg azt amit elvárnátok tőle.

Még télen megismertem egy lányt, akivel nyár elején hivatalosan is egy pár lettünk, és hihetetlenül más az, ha valaki nem manipulál téged olyan dolgokra amik valójában nem lennének elvárhatóak egy másik féltől.

Habár érzem a hatását az előző kapcsolatomnak, bizonytalanságot érzek az egész párkapcsolati dologban (nem a párom miatt, hanem összességében egy kapcsolat miatt), de remélhetőleg ez idővel megváltozik.

A legfőbb dolog amit tanultam az utóbbi 2-3 évből kapcsolati szinten, az az lenne, hogy legyen saját hobbid, ne add fel másért azt ami te vagy, mert ha rosszul alakulna és vége lenne (és ez könnyen megtörténhet) akkor nem veszítettél semmit magadból, ugyanúgy lehetsz boldog.

2023. jún. 3. 12:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak hasonló tapasztalataim, beszélhetünk, írj privátban kérlek
2023. jún. 16. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!