Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek ezen túl?
Még mindig abban reménykedem hogy én és az exem újra együtt leszünk. Magam sem tudom miért. De tudom hogy nem leszünk! És nem is szabad!! 3 napja eljött hozzám( barátnője mellett,vele csalt meg és azóta is vele van) mellettem ült és úgy irkalt a csaj anyjának. Nem szólt hozzám, hiába beszélgettem volna vele egyszerűen nem érdekelte. Taszított magától, csúnyán beszélt velem. "Megfejellek" ilyen szavakat mondott nekem. Szoljak valakinek hogy jöjjön el értem(Mert busz pont nem ment az én lakóhelyére)meg hogy ő mi a koporsónak jött el hozzám. Előttem nézte meg a lányokat. Nem engedte hogy egyek nagyon éhes voltam pedig. És el szaladt tőlem, azt sem tudta merre a buszmegálló de rohant és nm akart velem mutatkozni. Azóta se szól hozzám, én nagyon sokat írtam neki hogy miért csinálja velem, de nem érdekli. Mit tegyek??? Tudom le kéne tiltsam de ez a remény bennem van hogy hátha vele lehetek egyszer. A mivan ha?? Nem bírom ki soha hogy ne oldjam fel😭😭
Pedig én soha nem hazudtam neki, nem csaltam meg. Ő egyszerűen csak más lányokat mindig istenített engem pedig bolondnak nevezett. Lotyónak
És stb. 🥺🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!