Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ő többet érez? Mikor alkalmas rákérdezni? Vagy hagyjam és figyeljek a jelekre?
17 éves vagyok, barátom van több mint 3 hónapja. Viszont a gond az, hogy a családom szerint bátyám legjobb haverja többet érez irántam mint csupán barátság. (Nem tud az én kapcsolatomról, ez nem olyan amit csak bejelent az ember, és nem tértünk ki erre. Tudom, hogy ő kb november óta szingli.) egyébként nagyon jóban vagyok vele, mivel 8 éves korom óta ismerem, nekem ő egy 2. Báty, egy legjobb fiú barát.
A srác 23
Amiből a családom gondolja ezt:
-átjön hozzánk ha tesóm nincs itthon
-meghív a focimeccseire
-elhív moziba (nem tesómat és engem, engem)
-rengeteget beszélünk, többet mint ő a bátyámmal
Eddig még nem mondtad el?:O
Nem kellett volna ebből nagy ügyet csinálni, elég lenne, ha csak egyszer megemlítenéd, pl. "holnap nem érek rá, a barátommal megyünk moziba", innen leesik neki a dolog, és ha bővebben akar róla beszélni, akkor úgyis felhozza majd, ha pedig nem is érdekled őt úgy, akkor legalább nem csinálsz magadból hülyét azzal, hogy nagy ügyet csinálsz az egészből. De ha te ennek egy külön alkalmat szeretnél szánni, akkor az a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!