Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk titeket ez mennyire zavarna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket ez mennyire zavarna?

Figyelt kérdés
Kiderült hogy a barátnőm még mielőtt összejöttünk volna, pár haverjával művelt ezt azt házibulikban. Ez engem zavar mert én küzdöttem érte, találkozgattunk, minden úgy ment ahogy mennie kellett, ezek a srácok meg pusztán csak azért mert a haverjai, elérték a céljukat nála. És ez őt nem zavarja. Nem érti hogy nekem ez miért fájdalmas. Szerintetek hogy próbáljam meg elérni magamnál hogy emiatt ne érezzem magam szarul? Nem tudom csak szimplán leszarni. rossz érzés hogy ez így történt de már nem tudok rajta változtatni. Egyébként nagyon jól megvagyunk együtt, már jó ideje együtt vagyunk. Ezt leszámítva semmi problémám nincs a kapcsolattal. És ez se egy olyan nagy gond csak engem tényleg zavar néha amikor eszembe jut. 18/f
2022. máj. 13. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon zavarna. A kapcsolat elején nem mondta el miket csinált? Tanácsot nem tudok adni, hogy hogyan élj ezzel együtt.
2022. máj. 13. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha téged előtte egy buliban lepippantott volna 3 régi kedves csaj ismerősöd csak úgy, gondolom belementél volna, miközben valakivel, akit még alig ismersz, épp a szia-nál tartotok...
2022. máj. 13. 12:35
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 Nekem a szexualitás a szerelem beteljesedését jelenti, nem egy olyan dolgot amit minden emberrel művelnék aki tetszik.
2022. máj. 13. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem mindenki egyforma, és lehet még kinőheted az ilyen meséket.

És amúgy ha nem voltatok együtt, akkor nem voltatok együtt akkor még.

Most meg nem azokkal van együtt, hanem veled.

Ennyi.

2022. máj. 13. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból nem szoktam kérdezgetni a barátnőimet a kalandjaikról. Semmi értelme, mert csak rosszul érzem magam tőle. Én úgy vagyok ezzel, hogy ha akkor nem voltunk együtt, akkor nyilván azt csinálhat amit szeretne és nem is akarok tudni róla. Ha egy harmadik ember mondja el, hogy mit csinált, az meg az ő szemszögéből eléggé gerinctelen, hogy miért kell ezzel piszkálni valakit.

Két dolgot tudsz tenni.

1. Szakítasz vele és keresel egy olyan lányt, aki jobban hasonlít rád.

2. Megmutatod neki, hogy veled mennyivel jobb szexelni és együtt lenni, mint előtted bármelyik pasijával.

2022. máj. 13. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Engem nem zavarna. Az viszont zavarna ha ezt letagadja és nem őszinte velem.
2022. máj. 17. 15:49
 7/7 anonim válasza:
46%

Engem zavarna.

Pl az is zavar ha tudom, hogy kivel volt előttem.

Valamiért taszító és nem is lesz életképes a kapcsolat.

Ne tudjak róla semmit az jobb!

2022. máj. 27. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!