Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz csajnak elkérni a ruháját egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mármint úgyértem hogy ha a lány elkéri a fiú pulcsiját akkor ez lehet fordítva is(ha nem is azért kéri mert hordani szeretné hanem mondjuk emlékbe vagy csak megtetszett neki stb)?2022. ápr. 24. 17:33
1/12 anonim válasza:
Nem gáz, viszont ne várd, hogy örökre neked adja ha az övé.
2/12 anonim válasza:
Gáz, tekintve hogy azok női ruhák amiket egy férfi soha nem vehet fel. Mehet a lepontozás, 2022 es lbsikék.
3/12 A kérdező kommentje:
#2 oda írtam ha nem is azért szeretné mert hordani akarja...
2022. ápr. 24. 18:46
4/12 anonim válasza:
Szerintem iszonyat fura, ha nem egy használható funkció miatt kér kölcsön. Pl. leöntötte magát vörösborral, és a lány ráad egy xl-es pólót, az oké. Vagy esetleg a hapsit kirabolják elveszik a kabátját pl. a csaj kölcsönad valamit ami majd hazáig melegíti, na ez most nagyon sarkos példa volt, de szóval érted :D .. szóval ilyenek. Az hogy csak kölcsö nakar valamit kérni.. minek? :D hogy szagolgassa? Nagyon beteg!!!
5/12 anonim válasza:
Dehogy gáz. A barátnőm is kért már el tőlem egy pólót, amivel aludhat.
6/12 anonim válasza:
"oda írtam ha nem is azért szeretné mert hordani akarja"
Pontosan! Jól kiverem rá, és teleg*cizem.
7/12 anonim válasza:
#5 de az lány kérte fiútól eset! Mondjuk az is beteges.
8/12 A kérdező kommentje:
#5 és akkor mondjuk az gáz ha a fiú kéri el egy csajtól egy pólót hogy aludjon vele?
2022. ápr. 25. 18:34
9/12 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, az exem nekem is ide adta régen a pulcsiját és jó volt felvenni, érezni az illatát mikor nem találkoztunk, ez miért ne lehetne ugyanígy fordítottan?
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én is adtam már kölcsön a barátomnak olyan ruháimat, amik jók voltak rá méretben és tetszettek neki. Nem sokkal magasabb nálam, és alapból is oversized ruhákat hordok, meg nem hiperfeminin dolgokat, szóval még a keresztény konzervatívoknak sem ment fel a pulzusuk, ha meglátták :)
A melltartómat értelemszerűen nem kérte el soha, és ja, valószínűleg azt annyira nem is szívesen adnám oda senkinek semmilyen célra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!