Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elvi kérdés: ha megcsal a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvi kérdés: ha megcsal a szerelmem attól még szerethet engem?

Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatunk, sosem veszekedtünk, de nemrég megtudtam hogy megcsalt egy másik lánnyal. Azt mondta ettől még engem szeret legjobban, és belepusztulna ha emiatt szakítanánk. És nem azért csalt meg mert velem rossz lenne szexelni. Sőt azt mondta velem a legjobb, és fordított esetben elnézné nekem is ha mással lennék együtt, mással feküdnék le, mert szerinte nem ettől függ hogy szeret-e engem vagy hogy milyen a kapcsolatunk.

2022. ápr. 23. 13:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Persze, szerethet, de nem hinném, hogy megéri-e ebben a kapcsolatban maradni, kérdéses, nem hiszem.
2022. ápr. 23. 23:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeret,de nem annyira hogy mással ne feküdjön le..

Tehát amit leírtál,ez kb annyit jelent hogy ő nyugodtan megcsalhat téged mert elfogod nézni neki(mert ő is ezt tenné).

Én ezt nem tűrném,főleg hogy a te lelkiismeretedet veszi célpontnak.

2022. ápr. 24. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Vegyesek a válaszok... Van aki szerint belefér, sokak szerint ne hiddj neki és rakd ki... Véleményem szerint a te dolgod!

Az biztos, hogy a fiú nem játszik tiszta lapokkal és többet érdemelsz. Gondold végig, a fiú akkor is szeretett téged amikor vissza igazította a dolgokat a menetbe?

Írtak olyat, hogy a sok nyitott kapcsolat... Hát valóban van olyan, hogy nyitott kapcsolat, de ott előtte szokták tisztázni az igényt, hogy másik partnerrel is szeretne szexelni, nem pedig utánna. Ez a srác szerintem lebukott és csak azért mondta el, nem teljes szándékából.

Vannak a földön rajta kívül jó képű, izmos sármos pasik akik neked tetszenének, és akik ezt viszonoznák és meg is becsülnének téged.

A félelmed be is igazolódhat. Miért ne cserélhetne le teljesen? Lehet lesz egy csaj aki elviseli neki, hogy egy ekkora tahó. De ha te egy kicsit okosabb vagy akkor szakítasz.

Ha téged nem zavar, hogy megcsalt akkor te se szeretheted őt annyira, mint ahogy ő sem téged. Inkább megszokásból jártok, de akkor neked is és neki is egyszerűbb lenne, ha elválnátok. Neki nem kellene titokban kefélgetnie más csajokkal és neked nem kellne emiatt rettegned, hogy megcsal-e éppen. Elveszett már a bizalom, de ezt idő belátni.

Ezeket elolvasva és végig gondolva eldöntheted, hogy mit szeretnél tőle.

Én nagyon szívesen beszélgetek is veled privátban, sok ilyenen végig mentem mire megtaláltam azt aki oda is figyel rám.

18l😙

2022. ápr. 24. 12:34
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem
2022. ápr. 24. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem hagyd ott. Nekem is volt hasonló helyzetem. A pasim megcsalt, de nem hagytam el, mert tudtam, hogy egy nőcsábász volt mindig is, mielőtt megismerkedtünk. És én nagyon szerettem. Azt mondta, hogy csak egy botlás volt, de engem szeret. Én csak egy alkalomról tudtam, aztán kiderült, hogy évekig megcsalt, majd el is hagyott.
2022. ápr. 24. 18:05
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Ettől még szerethet, de ha elveszik a bizalom, a szeretet kevés. Amikor valaki nagyon szerelmes, nem tud más lányra úgy nézni, csak téged kíván.
2022. ápr. 24. 18:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt írod, fordított esetben ő is elnézné neked. Csald vissza velem

37F

2022. aug. 1. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!