Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Honnan tudhatom,hogy ő az igazi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom,hogy ő az igazi?

Figyelt kérdés
Első barátom,én mindig is ùgy képzeltem el,ha lesz párom,mindennél boldogabb leszek,nem fogok tudni betelni vele.Valóban boldognak érzem magam,viszont nem tudom h szerelmes vagyok-e,vagy csak vonzódom hozzá.

2022. ápr. 18. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Ha ezen gondolkozol hogy szerelmes vagy e, akkor nem vagy szerintem. Pont egy ugyan ilyen kapcsolatnak vetettem véget nemrég. Szerettem de nem voltam belé szerelmes, viszont mindneki maga dönti el hogy neki mi kell, fontos hogy jogod van azt érezni amit (vagy nem érezni semmit), ezért ne rágd magad.
2022. ápr. 18. 22:11
 2/6 A kérdező kommentje:
De sìrás fog el,ha szakításra gondolok,remek ember,de pont ez jutott eszembe h inkább barátként tekintek rá.Gondoltam azért érzek így,mert még különbséget kell tennem a fiú barátok és A barátom közt.
2022. ápr. 18. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nagyon sajnálom és teljesen megértem egy hónapig szenvedtem ugyan ezért, de nem erőszakolhatod magadra az érzéseket nem tudod. És most csak azért ne szakits vele mert remek ember? Pont ezért mert jó ember és joga van tudni, meg kell beszélnetek. Sajnálatból nem kell vele lenned, és tudooom tudom mennyire nehéz, nem is várom hogy megfogadd a tanácsom, de majd elméletileg lesz olyan akivel nem így érzed magad.
2022. ápr. 18. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt ilyenkor még nem tudhatod.
2022. ápr. 18. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írják itt előttem is, szakítsatok az a legtisztább. De nehogy azt mondd neki, hogy nem vagy szerelmes, mert abból csak harag van akárhogy is magyarázod. Én megjártam már ezzel, tanulj a hibámból 😅
2022. ápr. 19. 07:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy egészséges felnőtt életében 20 alatt vannak az igaziak, szóval, csak sodródj az árral és legyél sokat boldog és szerelmes.
2022. ápr. 19. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!